Nejdražší průměrné kliky na adsense – září

money_growing.jpgJako i minulý měsíc i teď shrnu jak si vedou některé mé projekty v průměrné ceně za klik. Bouhžel tento měsíc mám dost zkreslené statistiky. Někdo se snažil celkem usilovně klikat a jediné co se mu podařilo, bylo mi zkazit statistiky za celý měsíc. Jinak ničeho nedosáhl. Takže některé výsledky jsou zaokrouhlené a jiné sem nedávám (nevím kolik bylo ani řádově neplatných kliků).

  1. Úroky – moje úroková minisite s dostatkem textu tento měsíc obsadila první místo s průměrnou cennou za klik 0,25USD. Což je oproti minulému měsící zlepšení o 0,03USD.
  2. 404m.com – tento blog se dostává na druhé místo pro měsíc září s průměrnou cennou za klik 0,2USD. Mimochodem opravuji své tvrzení z minulého měsíce, že dolarové kliky se konají jen v horních pozicích. Tento měsíc byl největší klik za 1,16USD.
  3. KlubRvacu.cz – Doména, kterou jsem si původně koupil pro informace ze světa WoW se postupně změnila na blog o všem možném. Už dávno neaktualizované. Ale tento měsíc se průměrný klik dostal na 0,16USD. Vypadá to že online hry ještě nejsou tak úplně odepsané.
  4. Cybersquatting – Nový design a jedna nová hračka. Bouhžel na další rozšíření nebyl čas i když v hlavě pár nápadů mám. I tak se projekt na doméně, která se nesmí dostat do rukou nespekulantů, dotáhl na 4té místo v průměrné cenně za klik, která je 0,15USD.
  5. cn130.com – Můj druhý blog kam dávám návody a tutoriály, tedy alespoň se snažím. Tento měsíc se průměrná cena dostala na 0,13USD, což je oproti minulému měsíci pokles o průměrné 3 centy.

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

18 Replies to “Nejdražší průměrné kliky na adsense – září”

  1. Ahoj,
    chtel jsem se zeptat, jak bych mel postupova kdyby se mi stalo neco podobneho s tim klikacem ? Nahlasit to Adsence ? Nebo oni se stim sami nejak poperou ?

  2. pekne statistiky, ja som sa vcera tiez zaradoval ked som mal klik za 2,10€:)

  3. bestbuy: já to nahlásil přes nějaký formulář co tam byl jako podezřelou aktivitu na účtě. Je teda fakt, že google kliky započítal za 0.

  4. Můžete mi, prosím vás, prozradit, kde ve statistikách najdu průměrnou cenu za klik? Jsem trošku Adsensový analfabet :)

  5. easton18: čeští vs slovenští inzerenti, možná i ta lišta odkazů ti stahuje průměrný klik.

    Marek Maťovka: to musíš mít uložené adsense jako homepage, každý reklamní slot jako samostatný kanál a koukat tam každé 2 hodiny :)

  6. V minulosti se mluvilo o tom, že v podmínkách AdSense je zákaz zveřejňovat data o cenách a CTR. To už neplatí, nebo to byla kachna, nebo je to někomu fuk?

    Ano, můžu pročíst podmínky, ale to se mi moc nechce :)

  7. Kdyz uz je konecne zase Adsense tema, nechcete nekdo z vas odborniku uvest nejaky chytry sestem jak si vest kanaly a neztratit se v nich? nejaka pravidla, co dodrzovat pri zakladani novych atd… Nebo jestli to moc neresite…? Drago rika ze ma na kazdou jednotku zvlast kanal…jak se v nich potom vyznas?

    Ja zacinam mit ve svych celkem bordel :-D Hlavne mam potom zmatek v prehledech kdyz se divam na nejaky dlsi obdobi… Data se ruzne prekryvaji a vysledky jsou dost nepresny. Nebo bys na to drago mohl napsat i zvlast clanek…teda jestli to neni uplna blbost :-D Diky

  8. M.K: vydělek/počet pliků

    Tom: dá se dostat k různým datům. Navíc tyhle jsou dost orientační. Spíše než o průměrné ceně za slovo vypovídají o průměrném kliku na stránce. Původně to měla být hitparáda minisites co teď nejvíc letí, ale prostě lepší ceny za klik mám na stránkách s obsahem.

  9. admin: je to naozaj tak, ze kliky, ktore idu cez odkazovu sadu maju mensiu hodnotu? Respektive to, ze odkazova sada znizuje hodnotu kliku.

    a ja tiez nie som cenami za kliky nadseny, pretoze mne nezalezi na kvantite, ale na kvalite.

    len inzerent nema dovod platit nad cenu o niekolko 0.1$ ked sa moze na prvych miestach udrzat aj s nizkou cenou.

  10. Nechapem jak mozete tie svoje minisites mat v free templatoch a free cms. To to ohybate kym to nieje dostatocne prisposobene?
    To nieje lepsie napisat si vlastny cms ked uz to s minisites a mfa myslite relativne vazne? To rovno mozete nechat na blogspot.com

    alebo sa mylim?

  11. Robert Glos: Pro každou reklamní jednotku mám vlastní kanál a samozřejmě pro web URL kanál.
    A názvy mám např. stylem: Domena_banner, Domena_sidebar, Domena_link_top. Podobně to mám i u názvů jednotek, kde mám i rozměry. Zdá se mi to jako logické. Jestli máte někdo lepší systém, rád se nechám poučit.

  12. deep: samotne cmsko na pridavanie textu, odkazov, reklamnych jednotiek a prvkov v menu by bolo vcelku lacne, no cena by sa rapidne zvysila tym, ze by si z 1 nainstalovaneho systemu chcel spravovat vsetky weby.

    Nasiel som uz kopu CMS, co mali par mb a mali presne to, co som potreboval, no ani jeden nepodporoval viac domen.

  13. chaty a chalupy: wordpress MU. Neni problem, akorat je treba si udelat vlastni upravu na skriptu, aby ti fungovaly ruzne domeny (ne domeny 3.radu).

  14. networ: a upravu skriptu si budem musiet zaplatit alebo sa da najst aj nieco free. pretoze to bol presne moj pripad, nesli mi domeny 2. radu, takze je to primarne robene pre 3. rad?

Comments are closed.