Plány na září

binarydna.jpgTak dneska nám končí prázdniny. Tohle je poslední z prázdninových článků, 31ní za srpen. Prázdniny byly super, trochu jsem si odpočinul na úkor zisků. Rozdal snad nejvíce infraction na webtrhu nudícím se webtržníkům, sešel se s pár lidma z online bizu a pokusil se rozjet můj první větší projekt. Je ale načase popřemýšlet co dělat v září.

Co jsem ale přemýšlel že zrenovuju je cybersquatting.cz. Přidám nějaké další nástoje co se mi válí na localhostu (automatická registrace do katalogů, statistiky indexování a oblíbenost stránek atd.). Chci tam také napojit RSSka z různýc fór. Přemýšlel jsem i o vybrání zajímavých vláken z webtrhu, co by jsem každý den ručně protřídil. Když se stále nikdo nemá to udělat asi to zůstane na mě. Samozřejmě to bude chtít i nový design a trochu všechno vůbec přeházet.

Moje stará onlinovka by se měla dostat na pořadí dne kocem září. Doufám že v půli řijna už budu moct vypustit plně funkční verzi. Bude tam ještě sposuta práce a hlavně budu muset realizovat kus nového enginu, který mám zatím jen rozdělaný a neotestovaný. Jedná se o experiment, kdy se z databáze načtou data, které se rozloží pomocí unserialize. V podstatě tak budu moct v jedné buňce tabulky skladovat velké množství informací pomocí array. Session pak poslouží jako jakási cache. Výhodou bude, že nebudu muset kvůli každému detailu upravovat mysql tabulku. No než to celé sprovozním aby to sedělo tak budu potřebovat klid. Hlavně chci doladit celou mytologii. Už mám příběh co bude spojovat Land of Ice 2 a Land of Ice 3. Psal jsem ho asi 3 hodiny a je to cca 10 normostran. Chce to ale víc mytologie. Prostě tento měsíc zamakám na mytologii a udělám na titulní stránce nový vzhled. Hodím tam WP a přehážu tam obsah. V říjnu pak začnu testovat nový engine a spustím v podstatě datadisk. O monetizaci se ještě rozhodne horkým kandidátem je adwebio.

Taky asi udělám nějaké minisites už mi to celkem chybí :)

Co se týká blogování tak chci stihnout 30 článků na 404m.com a 4 větší na cn130.com.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Plány na září”

  1. ohledně toho cybersquattingu a webtrhovej threadů zkus zavést hlasování… prostě by lidi hlasovali + a -… mohlo by to fungovat :/

  2. Hele Cybersquatting je špička. Občas tam zobnu nějakou hezkou keyword doménu. Skvělá věc. A v září bych chtěl pořádně rozjet nějaké affiliate weby na Vánoce. Lidé budou utrácet. :-)

  3. “Přemýšlel jsem i o vybrání zajímavých vláken z webtrhu, co by jsem každý den ručně protřídil. Když se stále nikdo nemá to udělat asi to zůstane na mě…”

    Mám pocit, že tohle plánuje udělat jeden webtržník začínající na M, ale jist si tím nejsem…

  4. “Rozdal snad nejvíce infraction na webtrhu nudícím se webtržníkům …”

    To ti teda pěkně díky, nemůžu psát ani přijímat PM a příspěvky… pohodička ;)

  5. Rival: já ti dal jen jeden, někde ji už musel nabrat 2 předtím.

Comments are closed.