DirectoGlobal nabízí velký bonus

directoglobal.gifDneska mě překvapil reklamní email od společnosti directoglobal. Nabízí novým i stávajícím zákazníkům bonus 100%, pokud si do 31.května dobijí svůj kredit částkou alespoň 5000Kč. Podmínkou je pouze celou částku proinzerovat v systému.

Zajímavější, ale byla zmínka v emailu, že už od března do května inzerenti utratili za directo reklamy více jak půl milionu korun. To už je slušná částka. Nová akce má tak zřejmě posílit postavení directa na trhu a donutit k rozhodnutí váhající klienty. Přeci jen částku nemusí proinzerovat hned, ale třeba v horizontu několika měsíců. Navíc spousta publisherů, včetně mě pochopila, že nemá cenu prodávat reklamu na kratší období jak 3 měsíce. Takže se snažím motivovat kupující i slevou až 20% pro delší nákupy.

Moji kompletní nabídku reklamy na prodej, včetně low cost najdete zde.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

25 Replies to “DirectoGlobal nabízí velký bonus”

  1. Jako inzerent kupuju pokud muzu na 6 nebo 12 mesicu, na 3 jenom kdyz to jinak nejde ;)

  2. Keď dojdše do obchodu a kúpiš džús a druhý k nemu dostaneš zdarma. Jeden vypiješ a keď druhý vrátiš vrátia ti peniaze ?

  3. Proinzerovat celou částku 5000Kč? Nebo celý součet?

    Řekněme, že dobiji 5000Kč a z toho 5000Kč považovaný za bonus proinzeruji a pak budu chtít vložených 5000Kč zpět (proč bych nemohl?). Mám pocit, že toto není moc rozumný nápad.

  4. kubiz: proinzerovat musíš vše
    ja: prakticky na všech webech, které nehodlám do budoucna prodat mám až 12 měsíců se slevou.

  5. Kubiz: Musí se proinzerovat celý součet. Tedy 5000 dobiješ, 5000 dostaneš a 10 000 musíš proinzerovat. Můžeš si klidně předplatit inzerci na dlouhou dobu dopředu – není časové omezení na to dokdy musíš zůstatek vyčerpat.

  6. Bonus dostaneš, pokud se vzdáš nároku na vybrání těch peněz. Tečka. Nerozumím, co tady řešíte.

  7. Keď som tak nad tým spätne rozmýšlal tak by sa to dalo celkom slušne okašlať a oskalpovať directo keď 100% k pridanej čiastke je bonus a 80% ide predávajucemu. Vemble máš to nejak ošetrené ?

  8. Onkel1: Cílem téhle akce je jednak přitáhnout nové partnery a jednak maximálně vyprodat inzerci na prázdniny, a pak taky demoralizovat konkurenci. Vydupat s tím samozřejmě lze jako se vším, ale podle mých dosavadních zkušeností si peníze nechává vyplácet minimum lidí – spíše je zpětně investují do systému. Pár jedinců, kteří toho zneužijí samozřejmě bude, jenomže nemůže jich být moc, protože v určitou chvíli dojdou plochy a nebude kde kupovat.

  9. Milan: Ano, tohle je mi taky líto. Je to taková naše česká národní povaha. Namísto toho, aby lidi přemýšleli jak využít tuto super nabídku k tomu, aby jim vydělala peníze (třeba tak, že si jako majitel SEO agentury nabiju účet, a potom budu pro klienty kupovat reklamu “zadarmo” a více tak vydělám, což mi přinese dlouhodobý zisk), tak prostě hledáme skulinku a vymýšlíme bejkárny. Už vidím ty zástupy pitomců, kteří pod vidinou rychlého zisku zdraží reklamy, které pak nikdo nekoupí namísto toho, aby nechali cenu na pokoji a přidali nové a kvalitní weby a více tak v dlouhodobém horizontu vydělali.

  10. onkel1: pokud by někdo toho zneužil tak třeba z 5K vkladu bude mít 3K zisk před zdaněním. No chtělo by si na to dát pozor.

  11. onkel1 – s tim scalpovanim me taky napadlo.

    Vlozim 5K dostanu 10K nasadim na sve weby nebo pod jine jmeno (segra,holka,kamos) a vyberu 8K…

    vembl napad je to dobry, ale smrdi to podvody, na ty jsme cesi i slovaci docela machri…

  12. Fascinuje mě, že se okamžitě najde tolik individuí, kteří přemýšlí jak to odrbat a nakoupit reklamu u sebe :( Je mi z této naší národní povahy na blití. Právě kvůli ní pracuje naše studio už jen výhradně se zahraničím.

  13. ale navod na zneuzitie je jednoduchy. STaci par webikov a das si tam ceny par stovak az tisic za mesiac a cez druhe konto si nakupis reklamu. Mas cas aj rok za rok vytiahnes ciste prachy so zarobkom. Ako to odlsedujes? Ked to nebude okate si ani nevsimnes a keby aj, v zmluve nie je nikde podchytene ze nemozes inzerovat na svojich weboch, sam som to robil :)

  14. Česká povaha bohužel je také ta, že upozorní-li někdo na možnou mezeru, kterou případně nemá vůbec v zájmu zneužít, hned se najdou moralisti poukazující ohraně na degradaci české povahy. Jinak za akci děkuji a Vemblovi držím palce. Dragovi díky za prostor k vyjádření a možnost zamyšlení se i nad možnými mezerami.

  15. Tomáš: Tak samozřejmě je to zneužitelné jako všechno. Nicméně děláme ruční kontroly db a současně při výplatě detailně kontrolujeme komu a kam se co posílá. Pokud by někdo začal prodávat reklamy za několik stovek nebo tisíc korun, tak to zachytíme, protože v systému je takových webů málo. Pak samozřejmě existují nástroje na to, jak lidem zabránit v podvádění. Jednoduše člověk, který bude podvádět a mít založené 2 účty porušuje pravidla systému, dostane ban a peníze mu propadnou. Navíc jsou všechny akce všech lidí detailně protokolovány, opravdu víme o každém prdu, který v systému uděláte, i když to tak na první pohled nevypadá. Ale všechno je ojebatelné, já jenom doufám v to, že lidi budou rozumní a budou tu akci využívat prospěšně a tak, aby jim přinesla dlouhodobý výsledek a ne jednorázový zisk.

  16. Urcite jsem nic nechtel odrbat, jsem jen pronajimatel plochy ne inzerent. Spis jsem chtel poukazat na neosetrene chyby, ktere by mohl nekdo zneuzit.

    Ceska povaha je, kdyz nemuze mit soused, tak at nemam ani ja, ale at ho v tom aspon jeste vykoupou… Nerozumim tomu, ze hledate za jakymkoliv problem ceskou vychcanost, misto aby jste vzali na vedomi ze poukazuji na diru v akci, ktera dle me bude hodne uspesna.

  17. Networ: Na vedomi uz jsme to vzali – trochu jsme upravili podminky, aby to nelakalo k podvadeni. Uprimne receno me to ani nedoslo ze by nekoho mohlo napadnout snazit se s tim nejak vydupat. Pokud jsi to myslel jako upozorneni na chybu v akci tak je to samozrejme ok a dekuji.

  18. Myslím, že je to i dobrý krok k přilákání nových (váhajících) publisherů, jejich touha zapojit se do DG určitě utrpěla velkou ránu penalizací ze strany Google. Domnívám se, že inzerenti rádi nakoupí jakýkoliv trochu kvalitní odkaz.

  19. “Jednoduše člověk, který bude podvádět a mít založené 2 účty porušuje pravidla systému, dostane ban a peníze mu propadnou.” No tohle asi na jine identity fungovat nebude…
    U bonusu byva: management has final decision bla bla
    Mozna byte si to tam meli dat taky, pokud bude podezreni na zneuzivani. Neni to jen ceska povaha, to se mylite. A je to internet – proste musite byt chtyrejsi a nastavit pravidla a kontrolni mechanizmy. Rozcilovat se a nadavat moc nepomuze.

  20. vembl: ano spis jako upozorneni, vsichni hrajeme na jednom piskovisti a ja treba nemam duvod ti ukrast “auticko (lopaticku, sitko,…)” :) Spis chtelo by to do priste uvazovat nad tim, ze se vzdy najde nekdo, kdo to bude chtit obejit a vydelat na tom.

  21. Když mají v hospodě velké slevy a promo akce, většinou bývá před kolapsem. Jsem zvědav jak je na tom Directo :-)

  22. Právě jsem se zaregistroval. Paypalem převedl finance a tím to skončilo. Objednat žádnou reklamu nejde, neboť prý nejsou finance, byť účet vykazuje 500,- Kč. Závěr je jasný. Buď je autor blogu finančně interesován na chodu podivné služby Directoglobal, nebo jsem neskutečný smolař, proti kterému se systém zmíněné firmy spikl. Zkusím to ještě zítra, nicméně prvotní dojem je veskrze negativní. Je to tak nestandardní, převést peníze a následně objednat reklamu? MAMA MIA!

  23. MartinV: Dobře – v černých číslech a končit se rozhodně nechystáme.

  24. Warchar: V systému vidím, že máš koupenou celkem 7 reklam, 5 jich běží a 2 čekají na uvolnění slotu. Takže MAMA MIA ono to funguje.

  25. Zajímavá diskuze… jen bych rád připomněl nedávnou kauzu 100 BMW od O2… je potřeba si dávat pozor :).

Comments are closed.