Jak najít super low cost reklamu na directoglobal

Dneska jsem koukal na počet prodaných reklam na directoglobal. Za posledních pár týdnů sem spadl ze 72% na 38%. Celkem jsem byl naštvaný, protože do této doby se jevilo directo jako super možnost prodávat low cost reklamu. Problém je, že se na něm nedá prostě nedá najít. Vyhledávání je na nákup low cost zpětných odkazů naprosto nepoužitelné. Poslední dobou je to tam navíc samí nepoužitelný junk na subdoménách.

Takže jsem se naštval a rozhodl se že jim procrawluju seznam webů a udělám jednoduché low cost hledání. Výsledke si můžete prohlédnout zde: nejlevnější reklama na directoglobal. Jednou začas (než udělají funkční vyhledávání) to nechám procrawlovat a vyexportuju nejlepší nabídky (nechce se mi to ukládat do databáze na servru – sem lenivej). Aby web prolezl filtrem musí splňovat následující podmínky: nesmí být na freehostu nebo subdoméně, musí mít alespoň 1 volný slot, musí být v Kč.

Když se podíváte na seznamy, tak zjistíte, že se na directoglobal nachází spoustu super reklamy za velmi dobrou cenu. Bouhžel se nedá najít. Spoustu webmástrů to odrazuje, což jsem slyšel i na domain day (naprosto nedokázali pochopit proč v systému v hodnotě několik set tisíc není funkční vyhledávání). Tohle provizorní řešení, které jsem splácal za hodinku snad pomůže.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

24 Replies to “Jak najít super low cost reklamu na directoglobal”

  1. Díky. Mě zatím nejvíc pomohlo zveřejnění mých webů na WebTrhu – což je také tvůj nápad:-) Během jednoho dne jsem prodal cca 50% slotů. Máš velmi dobré nápady na propagaci;-)

  2. Tak tohle je masakr :-) opravdu mi tam chybi razeni dle ceny apod.. diky :)

  3. Vďaka!! Ako pozerám sú tam celkom zaujímavé webiky, PR4 navstevnost vraj 3500 UIP denne a reklama za 80kc, to sa celkom aj oplati. Directo by malo veru na vyhladavani hodne zapracovat.

  4. Hmm tak to som si sekol stlpec, ta reklama stoji 300kc. Ale aj tak sa tam da vybrat.

  5. Nechápu, proč u některých mých webů se ukazuje v Directu nižší srank než mají, pro jistotu jsem si to ověřil na několika S-rank checkerech a všechny ukázali 30, no na Directu je 10 takže to vypadá, že reklama je předražená :-/

  6. Moc povedený :-) Hned jsem pár reklam nakoupil :-)

  7. Myslím, že by ti za to mělo Directo zaplatit… udělal si práci za ně…

    Ještě by od nich mohl chodit email jako z Backlinks – prodán odkaz, text, kde a třeba na jak dlouho…

  8. pecan987: vím že se na rychlejší aktualizaci ranků pracuje, ale jak jsou s tím daleko nevím.

  9. Pěkné, včera mě něco podobného napadlo, ale nakonec jsem si místo toho zopakoval dvě otázky na fyziku :(

    K tomu tvému mě napadlo, že když na to nasadíš něco JS, co umí řadit tabulky, tak by to bylo dokonalé ;-)

  10. Super práca hoši (Drago). Zase ste ma prinútili minúť nejaké prachy na Directe. Vembl by Vám mal dať províziu :)

  11. All: Doufám, že až si tohle přečte programátor DirectoGLOBAL tak konečně uvolní vylepšenou verzi, s novým vyhledáváním :D.

    Dragovi díky za tuhle super utilitu.

    Nechci takovou pomoc zadarmo, protože to pomůže i prodejům přes DGlobal, takže mé ocenění poznáš na tvém DG účtu. Martin Hujer taktéž.

  12. Ještě by to mohlo být rozšířeno na sekce. :D Já vím, chci moc. :)

  13. Sorry, ono to tam je.

    Very good work!!!
    Díky moc :)

  14. Za to by ti měl vembl líbat nohy. Jen nekdy jsou ty ranky trochu zmatené.

  15. Dobry napad, uz me to prehrabovani se reklamou v directu taky zacinalo stvat. Pritom je to docela zakladni vec, ktera jim navic pomaha prinaset zisky (lidi si nekoupi reklamu, kdyz nebudou moct najit vhodny web, i kdyby tam byl, ze..).

  16. to: Ošklivý sup
    Možná lidi nemají zájem odkazy kupovat na rok…

  17. Zjišťoval jsem jakto že najednou mám na DG prodaných tolik lowcost postů. A on mě Drago nechtěně zviditelnil weby. Drago díky!

  18. JersyWoo: taky jsem jich pár prodal, ono to asi bude tím že máme podobnou strategii ;)

Comments are closed.