Jak se dělá web s velkou návštěvností

Dneska vás naučím jak udělat web, který bude mít na počítadle návštěv do 72 hodin 1K visits/den. Není to zas tak složité a celé je to postavené na ověřeném obchodním modelu. Co k tomu budete potřebovat?

– Vlastní doménu (třeba nějakou zapadlou co máte doma za skříní)

– Placený kvalitní hosting (na freehosting jako wz.cz atd. zapomeňte, nebude to fungovat)

– Českou verzi WordPressu

– Cca 6 hodin času

Takže suroviny máme takže o co pujde. Záměřime se na věkovou skupinu 12 – 18 let BFU (Běžný Franta Uživatel), převážně IQ >100. Muži ženy tak 50:50, je zde ale potenciál spíš přilákat dívky (uvádím to pokud by jste se rozhodli přidat reklamu). vybereme nějako free šablonu nejlépe hodně veselé barvičky, roztomilé obázky z kterých jde profi designerům mráz po zádech. Budeme totiž dělat blog s výběrem těch “nejlepších” vtipů.

Takže máme design. Nasměřujeme doménu na hosting, nainstalujeme wordpres, přidáme šablonu, nastavíme cenzuru komentářu na schváleno adminem. Takže vše připravenona vkládání vtipů.

Uděláme celkem 7 postů. Každý se bude skládat ze stupidní předmluvy o tom že toto jsou nejlepší vtipy v dané kategorie co jsem za posledních několik týdnů nashromáždil. (Musíte vystupovat jako jedna osoba). Pod předmluvou bude klasické useknutí postu ve WP (split post with More tag). Pod tím bude 20 tématických vtipů. Chce to prohrabat se pořádně spoustou vtipů a najít tématické třeba právě letí extrémismus proti romům tak zvolit právě tyto vtipy. Jde o bulvárnost, není důležitý váš osobní názor. Nadpis postů musí být co možná nejbulvárnější. Například: “Fakt hustý vtipy o blondýnkách”, “Pornovtipy”, “Z*****ě vtipné politické vtipy”(včetně hvězdiček). Jen pro informaci mě taky přijdou dost trapné, ale prostě to funguje. Takže jsme ve stavu kdy máte 7 postů s 20 vtipama v každé + předmluva u každého. Co dál?

Takže teď potřebujete pracovní den. Začátek projektu bude v 12:00. Nasubmitujete vaše bulvární vtipy postupně do všech linkovacích služeb. Důležité je dát si hlas sám sobě. Každé 2 hodiny jeden post. Jelikož hlavní část návštěv pujde z linkovacích služeb můžou vám právě tito lidé dát taky hlas. Pod každým postem musí být hlasovací tlačítko dané služby. S textem: “Pobavily tě moje vtipy tak jim dej hlas [tlacitko]” nebo “Poděl se s ostaními o vtipy a hlasuj pro ně” atd. Teď to nejdůležitější, co jsem zapoměl zmínit. Každý post má jiný čas publikování. Takže druhý bude v 14:00, třetí v 16:00. Jde to pomocí funkce Upravit čas, je pod Stav příspěvku u jeho psaní.

Lidé budou psát komentáře. Vybírejte jen ty pozitivní. Jakékoliv komntáře na vaši stupiditu mažte. Když někdo napíše že jsou dobré odpovězte, že chystáte další protože vás záujem o ně překvapil, tak hned dete hledat další.

Teď trochu fakta:

vybrali.sme.sk – slovenská linkovací služba, pokud protlačíte stránku o vtipech na první stránku můžete si být jistý návštěvností 6000 lidí za celý týden. (odzkoušeno před cca rokem)

linkuj.cz – tady je těžké dostat se nahoru, pokud se t opovede není problém na vtipech vytáhnout z jednoho postu i 2000 lidí za celý týden.

Linkovacích služeb je hodně. Tyto dvě jsou nejkvalitnější. Daný postup je ověřený a opravdu funguje. Bouhžel celý projekt je natolik stupidní že na to prostě nemám žaludek. Dá se ještě dovylepšit, ale do té fáze jsem se nedostal. Můj test spočíval hlavně v otestování působení nadpisů a efektivnost linkovacích služeb.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

13 Replies to “Jak se dělá web s velkou návštěvností”

  1. na vybrali sme sa dostat na titluku je skoro nemozne pokial tam nemas zaehnutych kamaratov co system povazuje za “kvalitnych prispievatelov”. Zaruceny uspech je napisat ako nazov clanku Fico podal demisiu a voala hned mas kopec navstev :D

  2. Mě se to právě s vtipama povedlo ale stydím se sem dát odkaz na funkční projekt :)

  3. Mazec. K vtipům časem přibudou různá hejblátka, blikátka, srdíčka a barevné texty a 3k+ je hned doma. Pak už se jen stačí každou hodinku či dvě nalogovat do AdFoxu a zatleskat si …

  4. O moj boze… no teraz uz len cakat ako kazde decko z webtrhu bude chcet vytvorit stranku s vtipmi… nemal si im ten napad davat ;)

    a mimotoho vybrali.sme.sk moc nesledujem, ale pride mi to tam moc politicke, tak neviem ci by sa teraz vtipy ujali

  5. V podstate jde o to že na tom opravdu v realném čase makáš. Já napříkald když jsem jel na slovensko jsme nechal na 404m.com zobrazit příspěvky postupně, aby nikdo nic nepoznal.

  6. je to logický – prohlížíš nejnovější post a protože tam je text že se na tom pracuje, podíváš se za chvilku znova – a hele, ono tam je zase něco novýho :)

  7. Bouhžel celý projekt je natolik stupidní že na to prostě nemám žaludek.

    Ja taky nemam zaludek na ty MFA nebo jak se tomu ted rika microsites, ale staci si rict a co treba blesk nabo aha, neni lepsi kvalita tech mych microsites? A kdyz je o blesk zajem, tak at klikaji.

  8. Takže po vlně vyhledávačů a katalogů můžeme čekat vlnu webů s vtipy? No, potěš koště…

    Btw: Jak dlouho jsi byl schopen udržet tu návštěvnost? Linkovací služby jsi využil jednorázově nebo opakovaně?

  9. Testoval jsem více témat. Vtipy byly naprosto nej. Ale bylo to tak studpini že jsem to brzo zabalil. Šlo o test. Těžko říct dlouhodobě.

  10. No dobře, týden ti tam budou chodit lidé z linkovacích služeb. A co potom?? Z tech 1000 lidi denne ti tam zbyde tak 20 lidí denně. Jedině že bys linkoval pořád donekonečna a i tak to bude mít klesajcí tendenci(nehledě na to, že to bude nápadné když stejnou stránku neustále linkují stejní lidé….).

  11. eMan: V průměru trvalo jednomu postu dostat se pod hranici 100/lidi den asi měsíc. Došlo k nalinkování těch vtipů všude možně a GPR skočil při přepočtu tuším na 3, pak jsem tam hodil backlinks a od té doby je tam standartně prodaných 4 – 8 linků za měsíc. Současná návštěvnost je 10 – 30/den. Bouhžel tuhle stupiditu můžeš provozovat donekonečna a s rostoucím tempem.

Comments are closed.