Kupte si .com za 1.99 USD!

godaddy.jpgS rostoucím dolarem stále víc uvažuju o vybudování několika minisites, nebo spíše fun projektů. Nejlépe je budovat takové projekty na úplně nových doménách, protože, když se projekt po pár měsících rozejde (začne mít stabilní zisk a získá nějaké ranky), je možné to celé prostě prodat za několikanásobek měsíčního zisku. Doména pak potenciálně získá i na kráse. Už se mi takto podařilo prodat .info doménu za 1000Kč (jednalo se o dvouslovnou pomlčkovou doménu, na které byl MFA projekt s dobrou pozicí ve vyhledávačích).

Ale nebudu tady teď rozebírat MFA, minisites nebo microsites (to si nehcám na delší článek). Tento příspěvek si čtete kvůli nadpisu. Pro svůj následující projekt jsem si vybral doménu pcsestavy.com, kterou jsem objevil díky už částečně zanalyzovaným datůmurčeným pro dseznam10. (musíte chvilku ještě počkat, měl jsme nějaké technické problémy a tabulka mi spadla, když se mi přehřátím vypnul zdroj – repair table to však zachránil). Dobrá tedy vybral jsem si teda jako vždy pro registraci .com domén godaddy.com a rozhodl se poohlendout po nějakém tom slevovém kódu. A podařilo semi najít kód 199TEST, tento kód vám zlevní pouze jednu .com doménu na 1,99 USD. Platí pouze pro jeden účet a samozřejmě jen na jeden rok. K ceně budete muset ještě zaplatit 20 centů ICANN. Takže celková cena je 2,19USD. I tak se ale jedná o super šanci jak za nějakých 45Kč (před měsícem by to bylo za cca 34Kč, ale co se dá dělat) .com doménu. Takže kdo tuto akci na svém godaddy účtě ještě nevyužil tak si pospěšte, nevím jak dlouho bude ještě platit.

Mimochodem kód nejoblíbenější OYH3, který znamenal .com doménu za 6,95 USD nahradil nový kód RRTV3, díky kterému budete mít tuto gTLD za 7,49 USD.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

22 Replies to “Kupte si .com za 1.99 USD!”

  1. Super, diky za info.

    Jen me zaujalo, ze jako uspech prodeje nejake info domeny, na ktere neco je, je povazovano 1000 Kc. Prece pokud mela slusne pozice ve vyhledavacich, tak z ni musel byt nejaky zisk – mluvis o nasobku, tedy treba 300 Kc / mesic.

    Vzdyt vyberem domeny, registrovanim, napsanim textu, nalinkovanim z jinych webu, (registraci do katalogu), sledovanim statistik, tak se to nemuze vyplatit to pak prodat. Ja si treba delam ty ruzny mfa weby, abych pak mohl jednoduse ziskat linky na sve dalsi weby. (+ Samozrejme neco z reklamy, ale hlavne kvuli moznosti pak z tech webu odkazovat).

    Nebo mas nejake automatizovane procesy (napr. nalinkovani webu z hodne webu najednou – nejaky programek)?

  2. To coder: šlo o to že ta stránka tak trochu porušovala pravidla google adsense. Byla to jen jedna stránka s velmi vysokým clik rate (přes 50%), aby se to rozmělnilo tak jsem tam posílal lidi přes popup okna, takže ve výsledku byl click rate na 5%. Pokud by ta stránka měla dalších 5 podstranek tak by jsem si jí nechal. Prodal jsem jen doménu stránku jsme si nechal. Výdělek měla kolem 5 USD/měsíc. Šlo mi jen o to něco vyzkoušet. To že jsem se jí zbavil za 1000Kč byl jen bonus.

  3. Mozna jsem slepej a blbej, ale muzete mi rict kam se ten kod zadava? Badam badam a nic nenachazim..

  4. Úplně na konci v Checkoutu. Jak je volba jestli budeš platit paypal, šekem nebo kartou. Je tam tlačítko apply code a vedle něj textbox kam se zadává.

  5. Ahoj.
    Nevíš jestli se dá kód použít i pro NameAdmin.com, když je to jede na GoDaddy?

  6. Mam jeste dotaz. Ten druhy kod, ktery uvadis, kde je .com domena za 7.50 se da pouzit na neomezeny pocet domen?

    Jinak moc diky za info…;-)

  7. To Raulito7: Ano ten druhý platí na neomezené množství a měl by fungovat i na renew.

  8. ten kod pojde i na hosting?Este som nikdy nevyužíval zlav. kod u GD

  9. Na hosting jsou jiné kódy. Zkus hledat na google godaddy coupons

  10. Ten 199TEST platí jen na com nebo třeba i na net?

  11. Proc se ptate na hosting, kdyz se pise o domene? Jde jenom o .com domenu.

    Jinak na United-Domains je uz nejakou dobu .com za 1 euro.

  12. Jinak na United-Domains je uz nejakou dobu .com za 1 euro.

    Paradni zprava,ze se daji com. sehnat za par babek….jen vic takovych zprav..

Comments are closed.