admin
|
Zatím se to tu snažím rozchodit, takže se omlouvám za případné výpadky.
Proč toto minifórum?
Stále častěji se tu objevují kvalitní diskuze pod články. Bouhžel články upadají do zapomnění a s nimi i diskuze to je škoda. Proto jsem se rozhodl přistoupit k tomuto kroku. Nečekejte žádné hi-end diskuzní fórum jako webtrh anebo webdeal. Bude to tu jen takový menší neformální pokec. Na druhou stranu u některých odborných témat se bude tvrdě mazat. Žádný OT.
Tento krok je spontánní nepromyšlená akce. Založení minifóra v každém případě na chod 404m.com nebude mít vliv.
|
 Jarek
|
Nechceš ve fóru vypnout pravý sidebar? Jednou jsem taky dělal podobné fórum ve WP a právě vypnutí pravého sidebaru pomohlo fakt hodně čitelnosti a použitelnosti (rázem to nepůsobí tak přehuštěně). Ale zas tam máš ty reklamy, tak nevím, jestli to je kvůli nim…
|
 admin
|
Musím to ještě promyslet. Původně jsem neplánoval že tu budou dlouhé příspěvky. Ty by jsem nechal spíše na klasická fóra.
|
 Gransy
|
Nechces i zvazit nutnost mit samostatne prispevky v miniforu a posledni komentare ? vesmes je to duplicitni, proto bych dal jen jedno. Tech komentaru neni az tak tolik aby to necemu vadilo :)
|
 Gransy
|
AAAAAa chci jinyho avatara !!!! Svyho butterflaye :D
|
 NextClick
|
Sidebar nevypínej.. reklama tu je protože má pro Draga nějaký smysl. Nevim proč by ho měl kdokoli nutit jí dávat pryč.
Přehlednost se dá řešit i jinak. Pro začátek bych zkusil omrknout zda by šlo zmenšit ikonky avatarů(klidně na 50%) a díky tomu zvětšit pole pro text příspěvku. Také by Drago mohl promyslet zda se dá udělat něco s úvodní strukturou minifóra. Ta subfóra by mohla být ve výpise pod sebou a hlavní fóra by mohla mít o bod větší písmo.
jen nápad,..
|
 admin
|
Gransy: uvidíme jak dlouhá budou vklákna, jinak svého oblíbence si můžeš nastavit na gravatar.com. U tebe by se konkrétně hodilo spíše logo subregu.
NextClick: chci si s tím ještě pohrát. Pod avatarem by jsem rád měl odkaz na domovskou stránku přispěvatele a twitter. u BBpress je špatné, že se po upgrade všechno smaže, takže se tam přidávají věci jen přes pluginy.
|
 Gransy
|
Diky, zkusil jsem to, snad jsem nic neposr.. :)
|
 Gransy
|
Nemoznost komentovat posledni prodeje je chybou kvuli ISP nebo schvalne ? :)
|
 admin
|
Stalo se to kvůli chybě provozovatele internetu. Odeslala se půlka textu a zablokovaný příspěvek. Už jsem to povolil.
|
 Gransy
|
Ahoj, vsiml jsem si ze zmizeli z menu odkazy na posledni prispevky pod clankem … nebo jsem jen slepy ? Pokud zmizely zvazujes je tam znovu pridat ?
|
 admin
|
Popravdě jsem čekal, že se debata přesune sem, ale jak to vypadá, tak se diskutuje pod články.
Zkusím to nějak všechno přerovnat :)
|
 Gransy
|
Nevim jak to funguje, ale neslo by tedy zaintegrovat komentare pod clankem primo do tohodle fora, resp. tohle miniforum primo pod komentare ? :)
|
 admin
|
Mělo by to jít, ale zatím se mi do toho moc nechce, protože komentáře fungují dobře. Naopak s diskuzí jsou stále problémy.
|