Pořiďte si prémiovou .ws doménu s expirací v roce 2099

Na NameJet právě teď jede zajímavá akce. Draží se celkem 97 .ws domén od 69 USD. Výherce nejen že získá prémiovou doménu, ale zároveň její expirace bude v roce 2099. Tedy pokud byste si jí pořídili za minimální příhoz, tak vás vyjde na zhruba 85 centů/rok. Jedinou podmínkou je, že doménu musíte ponechat u Name.com.

V aukci jsou převážně dvou a trojznakové domény, ovšem najdete mezi nimi i velice zajímavé kousky jako hotels.ws, entertainment.ws anebo real.ws. Vzhledem k tomu, že Samoa patří mezi poměrně luxusní destinace, tak jejich cena může být velice zajímavá.

Zajímavé přitom je, že v roce 2099 už zřejmě žádná Samoa nebude, protože vlivem zvyšování hladiny oceánu prostě zmizí. Doména však bude přesto existovat dál.

Závěr

Nepředpokládám, že se některá z těchto domén prodá za minimální příhoz 69 USD. Pokud by se však přesto prodala, tak máte za relativně pár korun ročně doménu minimálně na vývoj, která jen tak neexpiruje :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “Pořiďte si prémiovou .ws doménu s expirací v roce 2099”

  1. Zaujímavé ale teoreticky niektoré domény myslím že sa predaju za poriadny balík peňazí. Ono minimálne celé to je veľmi fajn marketingový ťah ako spropagovať či už Samou alebo name.com

  2. Ako pozerám, tak na niektoré sa celkom slušne prihadzuje. Inak pekná propagácia .ws domény.

Comments are closed.