Zajímavý doplněk do Chrome – Keywords Everywhere

Dneska jsem narazil na zajímavý doplněk do Chrome, který se nazývá Keywords Everywhere. Má jednoduchý účel, zobrazovat ve službách Google ke každému klíčovému slovu hledanost, CPC a konkurenčnost. Hned jak jsem ho uvidět, řekl jsem si že se musím podělit :)

V podstatě si jej stačí přidat do Chrome a nechat si poslat na email API klíč. V nastavení pak máte na výběr zdali se data mají tahat pro konkrétní zemi anebo celý svět. Česká Republika bohužel v seznamu zatím není. Výsledky je tak třeba brát s velkou rezervou.

Pokaždé když něco hledáte na Google tak uvidíte jak na tom dané klíčové slovo je.

Při běžném používání, tak můžete narazit na zajímavá klíčová slova, která by stála za prozkoumání.

Zajímavé je také využití společně s Google Trends. Ohledně barviček je jen na vás jak si je nastavíte, já tam mám, že cena musí být vyšší jak 10 CZK. Můžete si jí zvýšit anebo podbarvovat jen klíčová slova s velkou hledaností.

Doplněk Keywords Everywhere funguje však i v dalších službách Google. Například YouTube, Analytics anebo Search Console. Takže při poslechu hudby třeba narazíte na něco zajímavého ;)

Informace o klíčových slovech se vám však budou zobrazovat i na webech Bing, Amazon, Ebay, MOZ a dalších. O každém klíčovém slově, které zadáte budete vědět jakou má hodnotu :)

Takovým menším bonusem je i formulář, kam můžete zadat větší množství klíčových slov naráz a zjistit statistiky. Výsledek pak lze vyexportovat.

Rozšíření Keywords Everywhere si můžete stáhnout na:


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

3 Replies to “Zajímavý doplněk do Chrome – Keywords Everywhere”

  1. Super modul, uz ho mam nainstalovany. Mne to funguje aj bez diakritiky. Len by mohla pribudnut ta lokalizacia pre nase krajiny / jazyky. :)

Comments are closed.