Prémiová doména za miliontou registraci

Minulý týden byla registrována miliontá doména .club. Doména .club se tak stala pátou nTLD, která tuto metu pokořila. Na rozdíl od konkurence to dokázala bez extrémních slevových akcí a rozdávání domén zdarma. Ředitel pro marketing společnosti CLUB Domains LLC Jeff Sass věnoval prémiovou doménu Million.Club zákazníkovi, který si právě miliontou doménu zaregistroval.

Tím šťastným se stala Liz Mejia podnikatelka z Guatemaly, která si zaregistrovala miliontou .club doménu MyWineShop.club. Podle majitelky na ní bude affiliate web. Doménu .club zvolila, protože z běžných gTLD si nemohla vybrat a právě MyWineShop.club je ideální pro její potřeby. Prodává značková vína a potřeby k němu. Chtěla doménu, která by byla navozovala dojem osobního přístupu. Což si myslím, že se jí s doménou celkem podařilo.

Závěr

Když nějaký produkt dosáhne na určitý milník, tak je běžné že ten, kdo si ve správnou dobu koupí službu něco dostane. Pak se to použije při PR a marketingu. Ovšem aby to byla prémiová doména to jsem ještě neviděl :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup