Jak na logo anebo jednoduchou grafiku zdarma

Pokud děláte pořádný projekt, tak jsou věci které je dobré přenechat profesionálům a náležitě zaplatit. Pak tu jsou ale projekty, jako například podpůrné weby, MFA, vlastní administrace atd. U těchto na nějaké originalitě nesejde. Vezmete prostě WordPress, šablonu, pár pluginů zdarma a máte základ pro web hotový. Jenomže občas se stane že zrovna ta super šablona obsahuje logo bez kterého to není ono.

Já to většinou odsunu na období kdy nemám tu správnou náladu na práci a místo toho si radši hraju s GIMPem. Projdu nějaký tutoriál, zkusím je krok za krokem napodobit a nevalný výsledek je dostačující.

Nedávno jsem však narazil na celkem zajímavý nástroje designapp.io. Online si můžete vytvořit své vlastní logo zcela zdarma. K dispozici je velké množství velmi hezky roztříděných prvků, které si můžete libovolně měnit (barvy, pozici, rotovat, průhlednost atd.). Schválně se podívejte na ukázky. Za pár minut můžete mít jednoduché logo do šablony. Samozřejmě to není něco profesionálního, co by mělo reprezentovat vaše podnikání. Na to je potřeba nápad, vhodné provedení, zkušenosti a myslet na X dalších věcí. I když udělat by tam šlo určitě také.

Osobně mě však nadchla spíše možnost vytvořit tam ikonky do administrace, tlačítka anebo nějaké označení kategorií/štítků. Schválně si projeďte třeba sekci Badges. Když to všechno nakombinujete, tak výsledek může být zajímavý.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup