Vaše .cz domény na prodej L.

Vítám vás u 50té nabídky Vašich .cz domén na prodej :)

Tento článek, pod který můžete nabízet své domény, se zde zobrazuje s přestávkami od roku 2011, kdy vyšel úplně první. Tehdy se sešlo 19 nabídek, většinou od lidí z Webtrhu. Během prvního týdne se na něj přišlo podle GA podívat 1.622 lidí. To už je doba :D

Ale už zpět k tvrdému domainerskému byznysu. Prostřednictvím tohoto článku můžete nabídnout svou .cz doménu ostatním čtenářům. Stačí jí podle šablony vložit do komentáře. Stačí dodržet pravidla, která jsou níže. Komentáře budou otevřené do pondělí.

Prosím o trpělivost u schvalování komentářů. V pondělí se na to kouknu až odpoledne.

Pravidla pro vaše .cz domény na prodej

  • Opět jsme beze stropu. Můžete nabídnout doménu za jakoukoliv částku uznáte za vhodné. Zjevné nesmysly však budou smazány. Pokud jste plátce DPH, tak uveďte do příspěvku s/bez DPH. Jestli preferujete jinou měnu (EUR/BTC), tak jí uveďte s alespoň hrubým přepočtem na CZK.
  • Na jednoho člověka připadá jen jedna nabídka. Pokud toho máte víc, dejte si odkaz na portfólio do komentáře. Portfólia jsou fajn. Jestliže prodáváte domény, určitě se vyplatí takový hezký seznam vytvořit.
  • Využijte k ohodnocení ostatních nabízených domén. Ideálně ohodnoťte poměr kvalita/cena. Je to na vás.
  • Nepoužívejte připojení přes proxy servery, antispamový plugin to rovnou označuje za spam. To poznáte tam, že se neobjeví komentář čeká na schválení. Pokud se váš komentář ztratí napište mi email (drago@landofice.com). Kouknu na to.
  • Prosím dodržujte šablonu. Hlavně nezapomeňte na uvedení kontaktu. Pokud kontakt nebude uveden, dám tam email z komentářového formuláře.
  • Nekomentujte tento příspěvek. Budou schválený jen nabídky. Samozřejmě všechny komentáře poctivě čtu :)
  • Proces schvalování nabídky je následovný: Nejdříve musí projít přes antispam Akismet, který jí občas neschválí (pokud se to stane napište mi email, je možné, že jste na celosvětovém blacklistu). Poté se na ní kouknu já. Jestli je váš cenový požadavek odpovídající této akci a dodrželi jste šablonu.
  • Pokud doména obsahuje číslice uveďte jí malými písmeny a do závorky velkými.

Zabezpečte si svůj prodej

Prodej domény můžete ošetřit smlouvou anebo využít služby třetí strany. Umí to Subreg a Tele3. Obě společnosti mají v oboru domén dobré jméno a dlouhou historii, takže se nemusíte bát že by vás někdo podrazil. U Tele3 vám dokonce pomohou se smlouvou a zajistí i kurýra :)

Šablona

Šablona slouží k zpřehlednění komentářů, prosím dodržujte jí. V pravém horním rohu 404M je sloupeček se šesti posledními komentáři. Takže případný zájemci uvidí název domény a cenu, což zvyšuje počet impresí a šanci na prodej.

Šablona vypadá následovně:

  • smskuj.cz (doména musí být .cz)
  • 50.000 CZK bez DPH (cena může být v jakékoliv měně a to včetně BTC, vždy ale musí být alespoň surový přepočet na CZK, nezapomínejte uvést zdali jste plátci DPH)
  • drago@landofice.com (pokud zapomenete kontakt, dám tam email z formuláře. Jestli tam nebude tak vaše nabídka nebude schválena)
  • Ideální pro název nějakého tarifu operátora, popřípadě poskytování služeb spojených s SMS  (nějaký krátký popis, který prodává)

Závěr

Pokud chcete mít průběžně přehled o nově schválených nabídkách přidejte si do RSS čtečky následující feed anebo se přihlaste k odběru komentářů.

  • 404m.com/2016/08/05/vase-cz-domeny-na-prodej-l/feed/

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Vaše .cz domény na prodej L.”

  1. Prodej domény – nyní čerstvě běží web se kterým lze pracovat.
    Boleslavsko.cz
    Rozšířený název pro region Mladá Boleslav. Myšleno tím také denní tisk.
    Cena 30000 Kč
    Faktura+nejsem plátce DPH
    info@domeny123.cz

  2. Reflux.cz
    5.000 CZK + DPH 21 %
    deeni@seznam.cz
    Gastroezofageální reflux, refluxní choroba jícnu. Výborná doména pro nabídku zdravotních produktů; velké množství pacientů, které tyto potíže trápí.

Comments are closed.