Vaše .cz domény na prodej XLI

Opět se mi podařilo pro WordPress najít plugin na hodnocení komentářů, takže můžeme zase začít s hodnocením nabízených domén ( a ). Ty s nejvíce hodnocením, pak může @DoménovýRobot propagovat přes svůj Twitter účet, který sleduje přes 300 uživatelů, toužících po dobrých doménách :)

Maximální cenu necháme na 20.000 CZK. Přeci jen za 41 měsíců, co tuto akci pravidelně můžete vídat na 404M se žádná .cz doména nad tuto částku neprodala. Co se týká ostatních pravidel, tak ty necháme stejně. Přibyla jen podmínka ohodnotit nabídky ostatních nabízejících.

Pravidla

  • Maximální cena domény je 20.000 CZK anebo její ekvivalent v EUR či BTC. Jakou měnu si zvolíte je jen na vás, ovšem nezapomeňte uvést alespoň hrubý přepočet na CZK.
  • Na jednoho člověka připadá jen jedna nabídka. Pokud toho máte víc, dejte si odkaz na portfólio do komentáře.
  • Využijte a k ohodnocení ostatních nabízených domén. Ideálně ohodnoťte poměr kvalita/cena.
  • Nepoužívejte připojení přes proxy servery, antispamový plugin to rovnou označuje za spam. To poznáte tam, že se neobjeví komentář čeká na schválení. Pokud se váš komentář ztratí napište mi email (drago@landofice.com). Kouknu na to.
  • Prosím dodržujte šablonu. Hlavně nezapomeňte na uvedení kontaktu. Pokud kontakt nebude uveden, dám tam email z komentářového formuláře.
  • Nekomentujte tento příspěvek. Budou schválený jen nabídky.
  • Proces schvalování nabídky je následovný: Nejdříve musí projít přes antispam Akismet, který jí občas neschválí (pokud se to stane napište mi email). Poté se na ní kouknu já. Jestli je váš cenový požadavek odpovídající této akci a dodrželi jste šablonu.
  • Pokud doména obsahuje číslice uveďte jí malými písmeny a do závorky velkými. U IDN domény uveďte i punycode.

Pozor na podvody

Vím, že nejste žádná BFU, ale i přesto připínám. Pokud obchodujte online, chce si to krýt záda. Nebojte se reálných smluv s ověřeným podpisem, využít ochranu od třetí strany atd. Zároveň nebuďte překvapení pokud po vás někdo bude chtít smlouvu o prodeji/nákupu domény podepsat a ověřit podpis na poště. Někteří si takovéto smlouvy archivují anebo nechávají zarámovat :)

Šablona

Šablona slouží k zpřehlednění komentářů, prosím dodržujte jí. V pravém horním rohu 404M je sloupeček se šesti posledními komentáři. Takže případný zájemci uvidí název domény a cenu, což zvyšuje šanci na prodej. Pokud se najdete opravdu hezký kousek za velmi atraktivní cenu, může oslovit i @DoménovéhoRobota a ten vám udělá menší reklamu ;)

Šablona vypadá následovně:

  •  lydie.cz (doména musí být .cz)
  • 5.000 CZK bez DPH (cena může být v jakékoliv měně a to včetně BTC, vždy ale musí být alespoň surový přepočet na CZK, nezapomínejte uvést zdali jste plátci DPH)
  • drago@landofice.com (pokud zapomenete kontakt, dám tam email z formuláře. Jestli tam nebude tak vaše nabídka nebude schválena)
  • Název několika produktů, penzionů a samozřejmě je to jméno  (nějaký krátký popis, který prodává)

Závěr

Jsem moc rád, že se mi podařilo sehnat hodnotící plugin, tak jej prosím pořádně prověřte ;)

  • 404m.com/2015/11/06/vase-cz-domeny-na-prodej-xli/feed/

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

13 Replies to “Vaše .cz domény na prodej XLI”

  1. kreativnidorty.cz
    8000 CZK (nejsem plátce DPH)
    info@adresovnik.cz
    Kreativní dorty jsou stále rostoucí trend v oboru cukrářství, kde si lidé nechávají vyrobit dort ve všech možných podobách (pro představu zadejte do google images “kreativní dorty”)

  2. LiberlandShop.cz + .com
    1.000 Kč (neplátce DPH)
    kontakt@liberlandshop.cz
    Dvojice domén (cena je za obě dohromady) + 1 FB stránka, po dohodě lze převzít i e-shop, který tam stále ještě je.

  3. nejlepsi-hypoteky.cz
    15 000 Kč (nejsem plátce DPH)
    info@krupy.cz
    Porovnávání hypoték, informace o hypotékách, tržiště hypoték, zprostředkování hypoték

Comments are closed.