Odebírejte novinky na 404M emailem

Pravidelně mi chodí dotazy, zdali bych jednou za měsíc neudělal souhrn nejčtenějších článků a neposlal je emailem. Technicky by to problém být neměl. Stačí si vyjet statistiky a poslat nejlepší články jako newsletter. Když už jsem u toho mohl bych také udělat seznam nejdražších prodaných domén za daný měsíc a připojit je. Rád vám v tomto vyhovím. Kdo má zájem může se přihlásit k odběru zpravodaje 404M. Formulář je v pravém sloupci.

Vše je řešeno přes WordPress plugin MailPoet, s kterým mám dobré zkušenosti. Zpravodaj bude chodit z emailu zpravodaj@404m.com a na případné odhlášení postačí jeden klik. Jak už jsme psal výše bude obsahovat nejčtenější články z 404M za posledních 30 dnů a možná přidám i odkaz na zajímavé články z jiných projektů, které dělám (cn130, Seopedia, cybersquatting atd.).

No uvidíme jak to půjde. Kdo máte chuť registrujte se, odhlásit se můžete vždy jedním kliknutím. Emaily jsou jen pro potřeby zpravodaje 404M.

EDIT: Tak odběr zatím nefunguje. Všechny zkoušené pluginy vyžadují přístup odběratele do administrace přes /wp-admin/admin-ajax.php, což je z bezpečnostních důvodů problém. Do adresáře /wp-admin/ mám nastavený přístup jen já z mé IP adresy a nevidím důvod, proč bych to mělo být jinak. Přihlášení k odběru tak budu muset vymyslet jinak :/

EDIT 2: Nakonec jsem po radě v komentářích zvolil plugin MailChimp for WordPress, který funguje. Můžete se těšit na první zpravodaj :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

10 Replies to “Odebírejte novinky na 404M emailem”

  1. :-P Rád bych se přihlásil, ale …:-)
    Oops! There is a problem with this form:
    textStatus:error
    errorThrown:Forbidden
    responseText:
    Forbidden
    You don’t have permission to access /wp-admin/admin-ajax.php on this server.

    1. Díky za nahlášení vypadá to na problém heartbeat vs zvýšené zabezpečení WP. Tady bude oprava na delší dobu :/

      EDIT: Musím najít nějaký, který nebude vyžadovat, aby odběratel měl přístup do administrace.

  2. Nechápu, proč takovýto plugin potřebuje přístup do wp-admin/.
    Nejlepší by bylo naprogramovat nějaký vlastní plugin ;) nemělo by to být těžké.

    1. Jeden z důvodů proč používám WP je, že se mi nechce nic programovat a radši si na to najdu plugin :)

      1. Ano to chápu, ale když se dlouho nějaký plugin nedaří najít a nebo je rychlejší udělat menší úpravu, tak volím tuto cestu ;) .

  3. Mailchimp som tiež nedávno začala testovať, tak som zvedavá ako to bude fungovať… A to je riadne odfláknutý plugin ten MailPoet ked vyžaduje až také prihlásenie cez administráciu

  4. Sám na rozesílání e-mailů ve WordPressu používám plugin SendPress. Zkus sám a uvidíš :)

Comments are closed.