Zajímavá promo akce na doménu .love

Společnost CentralNic, která stojí za doménou .love rozjela celkem zajímavou propagační akci. Rozhodla se rozdat 2015 .love domén zasnoubeným anebo čerstvě oddaným párům. Stačí, když o to požádají prostřednictvím Twitter s hastagem #getdotlove, kde sdělí jakou doménu s koncovkou .love by si přáli. Následně jim z účtu @getlove dorazí promo kód. Ke každé doméně navíc získají šablonu, aby mohli vytvořit stránku s jejich příběhem, fotkami a plány.

Samotný účet @getlove má na Twitter už téměř 11 tisíc sledujících. V porovnáni s ním, účty na ostatních sociálních sítích jsou v jednotkách. Že by se akce úspěšně rozjela? Zkusil jsem přes Google dohledat nově indexované .love domény a nic zajímavého, rovněž žádané domény na Twitter nemají zatím žádný obsah. No uvidíme.

Pro .love by toto mohl být zajímavý směr. Doména, která už od začátku má nějakou myšlenku či poselství. Jen je otázkou zdali by nebylo lepší místo domén prodávat spíše službu. Něco jako předinstalovaný CMS, který se bude snadno ovládat a doména .love by k němu byla zdarma. CMS by pomáhal jak s plánováním svatby, tak i koordinací všech hostů. Peníze by pak mohli být v samotné službě anebo reklamě.

Ať už se tato promo akce rozjede anebo ne, určitě je lepší než prostoduché rozdávání domén, jen kvůli statistikám.

Zdroj: http://www.thedomains.com/2015/07/17/love-launches-is-giving-away-2015-free-love-domains/


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “Zajímavá promo akce na doménu .love”

Comments are closed.