Bodis nabízí vyplácení peněz v BitCoin

Společnost Bodis se zabývá parkováním domén. Tedy takový klasický domainerský výdělek. Nasměřujete doménu s návštěvnosti na speciální stránku s reklamou a když někdo klikne máte pár centů. Viz. česká klasika Czech made man. Momentálně u nich mám většinu z toho co mi zbylo. Jednou za čas, když je akce na domény, nějakou čerstvě smazanou zkusím koupit a přidat jí jestli se z ní nestane třeba takový menší zlatý důl. Popravdě většinou to nevyjde. Mám jen jednu překlepovku, která vydělává už několik let, spolehlivě desítky dolarů za rok.

U Bodis se rozhodli, že jako první parkovací společnost, nabídnou domainerům vyplácení peněz v BitCoin. Viz. email, který mi včera dorazil.

bodis-bitcoin

Co tomu říkáte? Přiznám se, že BitCoin už nějakou dobu nesleduji, ale informacím o nejpoužívanější kryptoměně se jen tak nevyhnete. Naposledy to byl nárůst hodnoty v důsledku krize v Řecku. Současný kurz je 278,32 USD za BTC. Podle některých zajímavých úvah buď BTC zmizne úplně anebo jeho cena pořád poroste a nemusí nikdy dosáhnout stropu, protože běžné peníze se jen znehodnocují.

Ale zpět k tématu Bodis a jejich vyplácení peněz v BTC. Podle mě se jedná spíše o propagační kampaň, která má přitáhnout pozornost.

Klidně bych to i zkusil jen se přiznám, že nemám ponětí jak si vydělané BTC zaúčtovat :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Bodis nabízí vyplácení peněz v BitCoin”

  1. Ja sa stále divím aký je ohladom toho BTC boom a že to je iba nafuknute a nepoužíva sa to .. ale napr. v Bratislave je Bitcoin bankomat a celkom je vyťažený .. a ľudia začínajú radi platiť bitcoinom na internete ale iba z toho dôvodu že sa to nedá vystopovať

  2. 1. Propagační záležitost? Pravděpodobně ano, ale jen to dokazuje, že kdyby byl bitcoin v očích Bodisu mrtvá záležitost, do ničeho podobného by se nepouštěli..
    2. Bitcoin se dá vystopovat a není to nijak složité, není anonymní, ale tzv. pseudonymní. A pokud si někdo myslí, že se jeho transakce nedají vystopovat teď, může se třeba za rok hodně divit (vývoj trasovacího softwaru jde hodně rychle dopředu). Anonymnější je např. DASH (bývalý Darkcoin) – ten už má něco jako “pračku” přímo ve svém protokolu
    3. Ten pravý BOOM teprve přijde. Říká to i bitcoinový Ježíš :-)
    http://cointelegraph.cz/news/114455/bitcoin-ceka-skvela-budoucnost-bitcoinovy-jezis-by-to-mel-vedet

  3. Mozno trosku OT, ale je Bodis vhodny aj na parkovanie sk domen? Pripadne aka je vhodna alternativa pre sk domeny?

Comments are closed.