Affiliate s odměnou 11.000 CZK za prodej

Před nějakou dobou se ke mě dostala zajímavá informace o affiliate programu, který má asi největší odměny za konverze, jaké jsem kdy viděl. Padala velmi hezká čísla jako 11K CZK, ale zároveň i slova jako limitovaná nabídka, jen pro omezenou skupinu lidí. V té době bylo všechno tak trochu zahalené rouškou tajemna, což mě ještě více zaujalo :). Byl jsem sice na vážkách, jestli to není jen promyšlená reklamní akce a nevyklube se z toho nějaký pochybný infoprodukt. Naštěstí to infoprodukt není, ale zajímavá možnost vydělat.

O co vlastně jde

Ať vás zbytečně nenapínám – jedná se affliate program na studium MBA s oficiální britskou certifikací. Konkrétně management tělovýchovy, bezpečnostních služeb a podnikání. V plánu jsou ještě instruktorské a fitness kurzy. O tom ale až dále.

Celý projekt je na úplném začátku a první kampaň je právě na prodej studia MBA. Oficiální informace najdete na 25hodin.cz. Studium a kurzy pořádá Czech combat academy, z.ú. – nezisková organizace, která působí v oblasti vzdělávání.

Kampaň s konverzí za 11.000 CZK i více

Ok a jak je to s těmi provizemi? Napsal jsem provozovatelům o více informací. Odpověď jsem dostal od PhDr. Bc. Lubomír Češek, MBA, který je garantem celého projektu.

“Provize jsou vysoké, protože se nechceme věnovat marketingu. Chceme to nechat odborníkům, kterým za to zaplatíme. V rámci první kampaně bude vyplaceno až 1.040.000 Kč na provizích + speciální bonusy pro partnery, kteří budou nejaktivnější. Základní provize za studenta, který se přihlásí a zaplatí, je 11.000,- Kč. Jakmile se přes partnera přihlásí 5 studentů, dostane za každého dalšího 13.000,- Kč. Toto je první kampaň, která končí na konci srpna, takže na získání co největšího podílu z provizí není moc času.”

Podle posledních informací bylo volných míst ke studiu 80, ale skoro 30 už je obsazeno. Takže do konce srpna zbývá místo pro něco málo přes 50 lidí.

A co další kampaně?

Zeptal jsem se jestli se bude kampaň opakovat anebo se jedná o jednorázovou záležitost.

“Případná investice do budování speciálních landing page apod. nebude pro partnera rozhodně zbytečná. Zároveň se totiž už teď připravuje kampaň zaměřená na instruktorské kurzy. V praxi se budu střídat kampaně na studium MBA a na instruktorské a fitness kurzy, které jsou certifikované Ministerstvem školství ČR. Nebudou to jen nějaké kurzy zakončené diplomem, který nemá hodnotu.

Plánujeme, že se budou střídat 2x ročně větší kampaně na MBA a mezi tím poběží průběžné kampaně na MBA a kampaně na instruktorské kurzy.”

Tedy u studia MBA to rozhodně nekončí. Doufejme že plánované kurzy budou se stejně zajímavými provizemi :)

Lepší provize pro čtenáře 404M, když se bude pan drago snažit :)

Při získávání informací jsem zmínil, že 404M čte spousta majitelů webů, kteří by affil mohli zkusit, což většinou vede k dalším, často zákulisním, informacím. Překvapivě mi byla následně nabídnuta zajímavá výzva. Pokud seženu deset partnerů, tak pro sebe a vás získám VIP status. Což znamená, že za konverzi dostaneme o 1.000 CZK víc, tedy 12.000 CZK. Takže až se budete registrovat, tak do políčka doporučil – Affil ID vložte můj email – drago@landofice.com, ať získáte rovnou VIP status, protože do večera to dáme :)

EDIT Takže VIP status máme! :)

25hodin-mba


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

10 Replies to “Affiliate s odměnou 11.000 CZK za prodej”

  1. Zajímavý tip a cena 87.600 Kč za studium není až tak hrozná s ohledem na to že jde o MBA program. Kdo bude šikovný může si hezky vydělat.

  2. Zdravím. Chápu to správně, že už se registrovalo dost lidí a že při zadání mailovky dostanu rovnou 12 K provizi?

    1. Mari: VIP se přidává ručně. Je třeba počkat na zásah affiliate managera. Nevím jak často to kontroluje. O provizi 12K místo 11K ale nepřijdeš :)

  3. Tu už ma napádajú všeliaké špekulácie, že keby som si to chcela sama vyštudovať tak sa nejako regnem cez affil a mám to o dosť lacnejšie alebo silno to poodporúčať zopár kamarátkam a boli by z toho ľahko zarobené peniaze na pár mesiacov dopredu.

    1. Jak je to s vlastním studiem to nevím, ale pokud doporučíš kamarády, tak provize určitě domluvit půjde.

      Edit 20:27: Přišla mi zpráva od affiliate managera. “Affil partner může registrovat sám sebe ke studiu a použít slevu i sám na sebe.”

  4. Cena kurzu je poměrně zajímavá. A pro někoho, kdo studoval podnikání či management na VŠ může být i jeho obsahová stránka zajímavým zpestřením. Kampaň si ještě podrobně projdu a případně se zapojím do dalšího kola.

Comments are closed.