Vylepšení Doménového rejstříku a oprava několika chyb

Konečně jsem si našel čas na vylepšení a hlavně opravu několika chyb doménového rejstříku. Po poslední úpravě srank, přestal fungovat skript na aktualizaci. Vzhledem ke stavu Google Page Rank, který alespoň Google na oko odpískal, tak vlastně nebylo co aktualizovat a test ranků jsem úplně vypnul. Vím, že stačilo jen poupravit část skriptu, ale chtěl jsem to udělat pořádně a původní skript přepsat. Navíc bylo třeba nahradit GPR něčím novým. Vzhledem k dostupnosti API jsem vybral MoZ (MoZ rank, MoZ domain authority a MoZ odkazy vedoucí na homepage).

Z doménového rejstříku čerpá data i @DoménovýRobot, který na jejich základě posílá přes Twitter tipy na uvolněné domény. No spíše jednou za čas nějaká projde přes podmínky :)

Teď je potřeba u těch cca 30 tisíc .cz domén aktualizovat ranky. Vzhledem k prodlevám a bezpečnostním opatřením to bude tak na dva týdny.

Pravidelných přehledů prodaných domén se zřejmě nová data nedotknou, ale plánuju jednu za čas udělat přehled volných domén se zajímavými ranky. Současná generace online podnikatelů preferuje místo MFA affiliate weby a zahlédl jsem i pár hezkých pokusů o authority website. Takže věřím, že poptávka po doménách s hezkými ranky tu stále je a články budou mít dostatečnou čtenost.

Btw. bylo fajn si po více jak roce zase něco naprogramovat :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup