Vaše .cz domény na prodej XXVI.

Jako už 25 krát předtím, máte možnost nabídnout vaši .cz doménu na prodej přes komentáře na 404M. Vzhledem k tomu, že se akce opakuje každý první pátek v měsíci, tak už se nám z toho stala celkem hezká tradice :)

Ještě jedno upozornění, posledně se tu objevilo několik nabídek domén, které nejsou .cz. Opravdu nemá cenu je zkoušet sem dávat, prostě to smažu. Tato akce je zároveň propagací českého doménového trhu a podporuje .cz naši národní doménu.

Btw rád bych udělal i něco pro Slováky, anebo nějakou společnou akci, ale podle předchozích zkušeností se to nedařilo. Například o .eu doménu nebyl žádný zájem a nabídky gTLD s českými slovy byly prakticky o ničem.  Předražená slova o která nikdo nemá zájem. .sk domény vzhledem k jejich konceptu asi nemá cenu ani nabízet. Problémový převod a koupit jí může zase jenom Slovák. Naproti tomu s českými doménami obchodují i Slováci a celkem úspěšně.

Ale do budoucna samozřejmě můžeme něco zkusit vymyslet. Mám takový jeden nápad, ale ten bude vyžadovat trochu programování, tak se k tomu třeba nakonec i dokopu :)

Pravidla

Poslední novinka o dražbách domén jinde se osvědčila, takže jí v pravidlech ponecháme. Ostatní fungují stále dobře, takže nemá cenu je měnit. Hlavně nezapomínejte, že doména musí být .cz.

  • Na jednoho člověka připadá jen jedna nabídka.
  • Nepoužívejte připojení přes proxy servery, antispamový plugin to rovnou označuje za spam. To poznáte tam, že se neobjeví komentář čeká na schválení. Pokud se váš komentář ztratí napište mi email (drago@landofice.com).
  • Prosím dodržujte šablonu. Hlavně nezapomeňte na uvedení kontaktu.
  • Nekomentujte tento příspěvek. Budou schválený jen nabídky.
  • Proces schvalování nabídky je následovný: Nejdříve musí projít přes antispam Akismet, který jí občas neschválí (pokud se to stane napište mi email). Poté se na ní kouknu já. Jestli je váš cenový požadavek odpovídající této akci a dodrželi jste šablonu.
  • Pokud doména obsahuje číslice uveďte jí malými písmeny a do závorky velkými.
  • Nezapomínejte cenu uvádět v CZK. Pokud chcete uvádět cenu v EUR, napište do závorky orientační přepočet. Je to kvůli lenivosti kupců. Dále nezapomeňte uvést bez/s DPH. Pokud propagujete nějakou aukci jinde uvádějte konečné ceny (kup teď, bin). Aukce bez konečné ceny sem prosím nevkládejte.

Podvody

Jako vždy apeluju na obezřetnost u obchodování. Tady se obchoduje na přímo. 404M má za úkol dát dohromady kupce a prodejce. Takže se nebojte sepsat smlouvu anebo využít třetí stranu k dokončení obchodu.

Šablona

Šablona slouží k zpřehlednění komentářů, prosím dodržujte jí. Nově je v levém horním rohu 404M sloupeček s šesti posledními komentáři. Takže případný zájemci uvidí název domény a cenu, což o trochu zvyšuje šanci na prodej ;)

  • NějakáDomena.cz (doména musí být .cz)
  • 2.000 CZK bez DPH (cena může být v jakékoliv měně a to včetně BTC, vždy ale musí být alespoň surový přepočet na CZK, nezapomínejte uvést zdali jste plátci DPH)
  • drago@landofice.com (pokud zapomenete kontakt, dám tam email z formuláře. Jestli tam nebude tak vaše nabídka nebude schválena)
  • Pouze dvě .cz domény používají diakritiku, kupte si jednu! (nějaký krátký popis, který prodává)

Závěr

RSS kanál můžete sledovat zde:

  • 404m.com/2014/08/01/vase-cz-domeny-na-prodej-xxvi/feed/

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

12 Replies to “Vaše .cz domény na prodej XXVI.”

  1. trekovekolo.cz

    1399 Kč (nejsem plátce DPH)
    isazky(zavinac)gmail.com

    Hlavní sezóna prodeje trekových kol v plném proudu. Vhodné pro affil web, eshop, infosite. Trekové kolo je nejprodávanější typ cestovních kol.

  2. ipenzion.cz
    1000 Kč + DPH
    Přidám druhou doménu i-penzion.cz zdarma :-)

  3. Spalovactuku.cz
    14 000 CZK
    prodejdomen.net(@) seznam.cz
    Spalte svůj tuk. Budte BEZTUČNÍ. Spolknete pilulu a tuky fuč…

Comments are closed.