Nedůvěryhodné weby nás štvou

Co odradí návštěvníka při příchodu na web víc, než varovné hlášení, že aktuální připojení není důvěryhodné nebo existuje problém s certifikátem zabezpečení tohoto webu? Toto varovné hlášení souvisí s chybějícím zabezpečením stránek. Co s tím?

neduveryhodny-certifikat

Co je cílem

Máte komerční webový projekt (např. e-shop), firemní web nebo veřejný projekt. Návštěvníci stránek zadávají na webu citlivé údaje (přihlašovací údaje, hesla, čísla karet apod.). Bezpečnost vašich www stránek je pro vás priorita. Máte zájem posílit svoji roli důvěryhodného poskytovatele www stránek a chcete chránit data zákazníků?

U nezabezpečeného webu může kdokoli zneužít všechny citlivé a osobní údaje, které se na web zadávají. Existuje jednoduchý způsob, který si s tímto problémem snadno poradí, a tím jsou důvěryhodné SSL certifikáty.

Který firemní SSL certifikát je nejvhodnější?

Server SSLmarket.cz, dlouhodobě největší prodejce důvěryhodných SSL certifikátů v ČR, vytvořil statistiky nejprodávanějších firemních certifikátů. Možná nepřekvapí, že vyhrála tradiční certifikační autorita Thawte, která je jednou z průkopníků digitálních certifikátů. Od svého založení vydala již přes milion SSL certifikátů a svoje produkty nabízí ve více než 240 zemích světa (Zdroj: blog.sslmarket.cz).

Jednoznačně nejoblíbenější je SSL certifikát Thawte Web Server, který je důvěryhodný pro 99,9 % prohlížečů, řadí se mezi OV certifikáty (vyšší ověření na úrovni společnosti) a který zároveň podporuje zabezpečení více domén a subjektů, tzv. SAN/UC. SSL certifikáty s podporou SAN umožňují zabezpečit více domén a snížit tak náklady za pořízení samostatných certifikátů. Další výhodou je šetření potřebných IP adres pro šifrovanou komunikaci a v neposlední řadě šetří administrátorům čas, který by zabral při instalaci na serveru.

Nepromeškejte slevu 1500 Kč na certifikát

Aktuálně je možné zabezpečit webové stránky certifikátem Thawte Web Server na celé 2 roky se slevou 33 %.

Bližší informace o Thawte Web Server certifikátu.

logo-thawte-200x62

A jaký krok k zabezpečení vašich www projektů dnes uděláte vy?

Více informací k problematice bezpečnosti stránek najdete na www.SSLmarket.cz.

To co jste si přečetli bylo komerční sdělení. Jehož nejsem autorem.