Beta testeři pro projekt na prodej e-zboží

Michal Haltuf mě poprosil jestli by jsem nesehnal pár lidí pro testování jeho služby digitrucker.com. V podstatě už je projekt funkční a připravený, jen je potřeba doladit detaily. Michal shání 3 – 5 lidí, kteří by na pár měsíců získali zdarma účet (platí se jen transakční poplatky za přijaté platby).

Projekt DigitalTrucker je určený k distribuci různých elektronických produktů. Hlavně se jedná o ebooky, ale není problém prodávat například legální hudbu. Dokonce už má nasmlouvaného jednoho vydavatele. Pokud máte nějaké zajímavé e-zboží na prodej a chcete zkusit tuto formu distribuce tak napište na podpora@digitrucker.com s tím, že mát zájem účastnit se beta testu.

Sytém by měl být plně automatizovaný s kvalitní podporou. Projektu držím palce, protože já sám jsem už několikrát potřeboval prodávat určité e-produkty a vše jsem řešil manuálně. Je s tím poměrně hodně práce a investovat do nějaké automatické služby pro mě nemělo smysl. Většina lidí chtěla platit převodem na účet. Například seznam nejhledanějších slov na Seznamu stál 500 CZK a potkal jsem se s názorem, že takovéto částky lidé preferují platit na účet. Možná dnes už by bylo více plateb na PayPal. Nevím už je to nějaký ten pátek :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup