Soutěž o .eu domény V. – .eu Identity magazín

Dneska tu máme další soutěž o 5 kódů na .eu doménu od RegZone! Tématem je .eu Identity, magazín, který vydává EURid na podporu rozvoje .eu domény.

EURid za svou doménu bojuje opravdu tvrdě. Za rok 2012 měl zisky něco málo přes 13 milionů EUR, z toho 2,78M EUR šlo na marketing. Součástí je i vydávání časopisu .eu Identity.

Magazín cílí na podporu online podnikání a samozřejmě i propagaci domény samotné. Je psán poměrně jednoduše pro BFU, žádné technické složitosti jsem v něm nikdy snad neviděl. Pokud máte rádi články o různých firemních startupech, tak jej můžu doporučit, v každém čísle jsou vždy nějaké příběhy úspěšných lidí.

V magazínu se také občas probírají různá témata zákonů, směrnic a nařízení EU, které se dotýkají internetových stránek, či podnikání jako takového. V předposledním čísle (podzim 2012) to byl například kontroverzní koláčkový zákon. Sice jej nerozebírali úplně do detailů, ale jasně tam bylo napsáno pro které země platí a hlavně že to není zákon :)

Časopis je také možno si objednat v tištěné podobě rovnou do schránky. Stačí vyplnit tento formulář.

Soutěž

V jakých jazycích vychází magazín .eu Identity?

Své odpovědi prosím pište do komentářů po článkem. Prvních pět správných bude odměněno kódem na .eu doménu zdarma. Ten vám pošlu emailem, takže jej nezapomeňte vyplnit do komentáře. Soutěž končí dnes v 23:59.

Více informací o soutěži, včetně návodu jak uplatnit výhru najdete zde.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

11 Replies to “Soutěž o .eu domény V. – .eu Identity magazín”

  1. Ty jo, tak jestli to není chyták, tak jsem myslel že jen v angličtině :-)
    Takže moje odpověď: Angličtina

Comments are closed.