Dva tisíce !!!

verim-siTak právě koukám, že mám publikováno 1999 postů, takže tento je jubilejní dvoutisící! 404M.COM jsem založil 27.3.2008, takže mu je už 1822 dní a za pár dnů bude mít narozeniny :)

Dovolím si to oslavit už rovnou teď. Středa bude stejně akční a budu rád, pokud se vůbec zmůžu pustit počítač. No to přeháním. Bez kontroly emailů, twitter, RSS čtečky si už den ani neumím přestavit.

Přemýšlel jsem co, by jsem mohl uspořádat za virtuální oslavu. Možná nějaký videopost, ale na ten nemám kameru. I když něco by jsem během týdne mohl zkusit. V každém případě jsem si pro vás čtenáře připravil menší dárky :)

Začátkem roku jsem dával dohromady seznam nejhledanějších slov na Seznamu. Takový ten seznam co občas prodávám za 500 CZK, ale bylo toho moc a nestihl jsem to. Roboti nějak nezvládly crawlování, navíc se mi tam rozpadl skript, prostě jsem to po měsíci a půl zabalil. Nechtěl jsem prodávat něco, kde to úplně neladí. Ale data jsou tam jinak použitelná, zvláště pokud uvažujete o optimalizaci na long tail, či hledáte nová slovní spojení. Takže kdo chcete můžete se podívat na TOP 50 tisíc nehledanějších slov na Seznamu podle přesné shody z období leden/únor. Pro lidi s mobilním telefonem upozornění, má to asi 3,7 MB.

truhla_zlata
Dále jsem pro vás vyjel seznam volných domén z doménového rejstříku, které se někdy prodaly na aukci. Revize databáze na nové registrace však proběhla před pár měsíci, takže už asi ty lepší kousky budou vyzobané, ale když je robot testoval pár hodin, či dnů po smazání, tak byly volné. Tady ale chci upozornit, že v seznamu jsou i mnou špatně vložené domény bez prvního písmenka. Takže doména dznak.cz se neprodala za 2K CZK :) Pozor na to.

truhla_zlata
Snad se vám některý z dárků bude hodit. Další udělám třeba při tří tisícem publikovaném blog postu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

26 Replies to “Dva tisíce !!!”

  1. Drago, gratulace k takovému výkonu. Třeba se taky jednou dostanu na to číslo! Zatím jsem na třech stovkách… Ať ti to píše dále i s tím bobtnajícíh wordpressem :D

  2. Kde stahnu ten seznam nejhledanejsich vyrazu na senamu? Kdyz klikam na tu prvni truhlu, tak mi to stahne ty volny domeny :)

  3. není problém u prvního pokladu? vypadá to že odkaz směřuje na stejný soubor jako druhý poklad

  4. Well done a good luck do dalších tisíců! No a když už jsme u těch statistik, dělá to nějakých tři čtvrtě milionů slov, takže víc než Bible:-) Za seznamy díky, mrknul jsem, kolik lidí hledá termín „brandy“… a jsou to evidentně jen obyvatelé „brandysa nad labem“:-D

  5. A všechny jsem přečetl! Fuk je! Jinak gratulace a nám všem ostatním přeju, aby ti to vydrželo i nadále a my se mohli i nadále kvalitně informačně stravovat. Díky

  6. Gratuluji, ve středu budu někde na Pradědu, takže to pořádně oslavte.

  7. Zrovna dneska, když jsem projížděl kategorie a koukal po článcích, které jsem ještě nečetl, jsem se zamýšlel nad počtem jednotlivých postů a vida – už je jich 2 000. Gratuluju a přeji hodně zdaru do budoucna. 404m je jeden z mála blogů, který kontroluju každý den :-)

  8. Super web. Dřív jsem chodil na webtrh, ale je to tam samej zbytečný balast a opakující se dotazy. Tady se člověk alespoň něco zajímavého dozví, aniž by se musel prohrabovat zbytečným humusem. Články na tomto webu jsou krátké a dobře se čtou Rád sem zavítam jednou za 3 dny okouknout co je nového. Doufám, že Ti Drago elán vydrží ještě mnoho let a budeš nás zásobovat stále novými poznatky.

  9. Fíha, to už je taková doba co to čtu jo?

    No tak to gratulace :) a ať se dožijem minimálně dvojnásobku.

  10. Gratuluju!

    Prozrad nam, jak nebo co te pohanelo, ze jsi mohl napsat tolik clanku za tech 5 let (400 za rok, 1 clanek/denne?). Ja se hrozne snazim a napsal jsem za 2 roky 70 clanku :D

    1. neznamy: když je nejhůř a nejsou nápady tak cola + vodka. Je to divná kombinace, ale funguje :)

  11. 2000 postů je fakt hodně, gratuluju k trpělivosti. Já mám většinou blogy, kde je max. kolem 100 článků, pak mě to nějak přestává bavit a dál nepíšu. Zajímavé je, že z těch 2000 si vzpomínám jen na pár PR článků, určitě jich v poměrů k celku moc nebylo, což je pro nás čtenáře dobře ;)

  12. ta cola s vodkou vysvetluji vsechny ty seo krecky, gas ar hula atd :D ne, zertuji, diky za pekne darky hodne stesti s rozjezdem aukci webu.

  13. Hezký

    to je víc než jeden denně. Tomu říkám výdrž. Gratuluji a držím palce do budoucna.

  14. Veliká gratulace, čtu tě již od začátku :) Ještě bych rád moc poděkoval za seznam kw pro Seznam.cz. Cca před 2 měsíci jsem se tě na to v komentech ptal a ty jsi odpověděl, že žádný seznam nebude, že o něj není zájem. Takže pro mne velice příjemný dárek a navíc zdarma. Díky

Comments are closed.