404m se stěhuje

Možná jste si všimli, že 404m má v posledních měsících výpadky a různé problémy způsobené nefunkčními službami na stávajícím hostingu. Podle technické podpory za to může přetěžování virtuálního serveru. Kéž by jsem mohl s nimi souhlasit. Faktem je, že se nic extra nezměnilo a mám odzkoušené, že ještě před rokem dokázal jejich server vydržet i dvakrát tolik.

Vzhledem k tomu, že mi VPS stejně zhruba za měsíc expiruje rozhodl jsem se 404m přesunout na nové u jiné společnosti. Doufám, že se mi přesun v následujících hodinách podaří a zítra si budeme společně moct vychutnat první aukci webů na 404m.

Už mám s přesunem webů na WordPressu zkušenosti, ovšem 404m je trochu větší a spousta věcí je ručně poupravena, takže doufám, že se vše povede. Nerad by jsem o něco přišel :)

Teď jsi jdu zazálohovat databáze a všechny soubory. Uvidíme se na novém serveru…

Na případné problémy si když tak postěžuju na cn130.com, jako u posledního velkého výpadku.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

18 Replies to “404m se stěhuje”

  1. Já od toho nejmenovaného hostingu odešel před více než rokem a bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí. Sice u bývalého hostingu byla skvěla administrace, kdežto nyní mám ispconfig, ale co naplat když ona administrace byla kolikrát nedostupná či se načítala rychlostí šneku.

  2. Goog Luck – tohle je vždy má noční můra. Před měsícem jsem z vývojové subdomény přehodil na vlastní doménu prezentaci a vše se zdálo ok. P5ed dvěma dny jsem smázl prezentaci ze subdomény a spousta odkazů vyskakovala do 404 (v lepším případě)a nenačítala se spousta obrázků včetně loga. Zde mě zachránil plugin “Broken links”, který mi na mail poslal chybové odkazy, které jsem hromadně opravil během 2 minut v administraci.

    1. V patičce je smajlík, takže už je přesunuto.

      Martin: Teď je 404m na Českém Hostingu a doufám, že už tu zůstane, protože nad přesunem jsem strávil celé odpoledne.
      Jeleník: Utíkám z Angel hostingu, neb poslední měsíc už jsou výpadky příliš časté. Stačí 20 lidí online a konec.
      Posilování: U wedosu je cn130 a šlape super. Ale nechci to mít všechno na jednom místě. Navíc jsem potřeboval pár individuálních nastavení.
      David Lörincz: já jen doufám, že budou dobře šlapat .htaccess nevím proč ale na každém hostingu mě to zlobí a musím je předělávat.
      Mirek: ani nahrávání administrace skoro 60 vteřin jsem si užil také dost.

  3. Drago proc si neporidis vlastni hw a nekde ho nezahostujes? Ta svoboda je pak maximalni :)

    1. martin: vlastní server by jsem neuměl obsluhovat. 404m zatím moc nežere :)
      skritek: snažím se odpovídat průběžně, ale mám tam nevyřízenou korespondenci co se kupí takže odpovídám se zpozdění,.

  4. Ahoj, mohl by si kouknout na e-maily, co jsem ti psal? Resp. je ten e-mail dole aktuální?

    S pozdravem :)

  5. Já jsem před rokem a něco utekl od Českého hostingu, že to bylo docela drahé, kolik budeš platit měsíčně za hosting ?

    1. Martin: Zkusil jsem to VMS za 85 v akci na rok. Doufám, že tam bude vše fungovat, znovu už bych ty WP přesouvat nechtěl. Zatím se tam rozkoukávám, ale už mi chybí dvě věci z AH (cron po 5ti minutách a možnost nastavit si adresáře jako subdomény)

  6. jo ceskyhosting mám taky. zdal se mi nej,
    cron po 5 minutach ti tusim udelaji individualne kdyz jim napises, ty subdomeny jako slozky mi taky chybi. musi se pres ten jejich admin.

  7. Hodně OT: Jde Vám Webfair? Já už se na něj dva dny nemohu dostat…..

  8. cesky hosting to parazituje na vshostinngu ne? ja to mam rovnou u vs hostingu a nemuzu si stezovat

Comments are closed.