Google vs Bing – Když jde do tuhého

Je tu pátek odpoledne a nastal čas dát si trochu odpočinkovější téma. Poslední dobou to mezi Google a Bing jiskří. Microsoft hodlá využít blížícího se Windows 8 ve prospěch svého vyhledávače a nebojí se zřejmě ani pustit nějaký ten stamilion dolarů Amazonu, aby na Kindle Fire byl přednastavený Bing.  Ale když dojde na nejvážnější téma, vyhrává Google. Tak schválně jaké to asi je?

Tento zábavný obrázek teď koluje nejen na sociálních sítích. Ukazuje zajímavý souboj na jedno velice důležité klíčové slovní spojení, které by měli mít vyhledávače podchycené. Nutno podotknout, že Bing se v tomto případě opravdu snaží být nápomocen.

Napadlo mě zkusit český ekvivalent na našem vyhledávači seznam.cz. Co myslíte je připraven reagovat na jedeno z nejdůležitějších slovních spojení v češtině?

PS: Sice je to už trošku starší vtípek, ale zkuste na seznamu zadat do vyhledávání vodka anebo tuzemák. Je vidět, že seznam drží krok s dobou ;)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

9 Replies to “Google vs Bing – Když jde do tuhého”

  1. Ten príklad z bingu je úžasný :-) Veľmi som sa pobavil! Zaujímavé by bolo zistiť, aký postih by bing čakal podľa našej legislatívy – návod na samovraždu ako vyšitý (aj keď logicky – vyhľadávač je len nástroj a snaží sa pomôcť svojmu “zákazníkovi a pánovi” – vyhľadať to, čo má)

  2. S tym slovom ”tuzemak” na seznamu to bolo dobre. Dobre som sa pobavil :)

    Inak zaujimalo by ma akym sposobom rankuje stranky vo vyhladavaci seznam/zoznam. Nezda sa mi ze by to bolo podla vahy backlinkov tak ako to robi google.

Comments are closed.