Michal Kubíček – 50 způsobů, jak na zpětný odkaz ke stáhnutí zdarma na uloz.to

Hmm nevím co na to říct. Netrvalo to ani týden a už je knížka 50 způsobů, jak na zpětný odkaz na uloz.to. Prostě nemám slov.

Opravdu si nadělám srandu. Když se tu objevil první komentář, tak jsem ho nechal ve frontě a přemýšlel co s tím dál. Přece to tak nemůžu nechat. Michal se na knížce nadřel nejen při psaní, ale i při propagaci a teď to někdo jen tak hodí na uloz.to volně ke stažení. A navíc si dovolil k tomu přidat i odkaz na mou recenzi!

Vzhledem k tomu, že ebook obsahuje i jméno, toho kdo si knížku koupil, rozhodl jsem se kouknout, kdo to tam dal. Bohužel ten dotyčný si s tím dal práci a odstranil se :(

Před pár minutami se ale objevilo vlákno na webtrhu, kde byla mezi naštvanými i poznámka, ať si to lidi pořádně přečtou. To mi nedalo a znovu jsem si to stáhl a koukl na to. No nezbývá mi než smeknout. Tohle se vážně povedlo.

Takže čtenáři 404m, 50 způsobů, jak na zpětný odkaz ke stažení zdarma. Užijte si to…


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

18 Replies to “Michal Kubíček – 50 způsobů, jak na zpětný odkaz ke stáhnutí zdarma na uloz.to”

  1. Nechtěl jsem to stahovat, protože už ji doma mám, a přišlo mě to neetický. Ale pak jsme to udělal. Už chápu.

    PS: Můžeš můj předchozí komentář prosím smazat?:-)

  2. Perfektní akce, toto je na smeknutí klobouku. Bylo velice zajímavé sledovat jednotlivé reakce lidí, jedni jásali, že je to konečně zdarma, jiní Michala bránili. Nutno dodat, že jich byla většina, což je opravdu super a jde vidět, že lidi si práce na knize váží. Ještě jednou smekám před super akcí.

  3. Ja by som povedal Drago že si o tomto marketingovom ťahu Michala vedel a teraz tomu ešte prídáš aj ty trochu FAMU . Ale je to pekne radikálny marketing klobuk dole Michal

    1. N3th3ng: fakt nevěděl. Dokonce jsem psal Michalovi email, že tu mám komentář s odkazem na uloz.to, kde se má údajně nacházet jeho knížka ke stažení. Napsal mi, že ho můžu klidně povolit.

  4. seriously? ceho se tim jako docililo? nechapu smysl

    uz to na to uloz.to aspon někdo konecne dejte, zajimalo by me, jak by se pan autor tvaril pak :D

  5. :-)Paráda…čekal jsem kulišárnu, dobrýýýýýýýý. Tak to má být, seriozní knihy zaslouží ochutnávku dopředu a je poměrně běžné, že obsah většiny technických knih je k dispozici…

  6. Moc nechapem toho humbuku, ked film LOVE natocil podobne video na ich film, bolo to skvele. Ale teraz su to uz len neoriginalne pociny, tak neviem comu tlieskate. (Sice som si ten eboook z uloz.to nestiahol, ale viem si predstavit co tam je)

  7. dobrý :-)
    a teď už to tam někdo dejte celý :-)
    kdybych psal 90 stránek 1 rok, tak polovina ze způsobů už nebude platit, protože za rok je všechno jinak

  8. PRe Kvasnička Jan:
    Autor sam napisal, ze sa to moze zverejnit. Ako mam vediet ze mal mozno na mysli iba “jeho” verziu?

  9. Takhle to dopadne s kazdym ceskym pocinem. Brzo to skonci tak, ze tu nikdo vydavat knizky nebude, protoze se mu to nevyplati a radsi bude psat pro jiny trh.

    Meli by toho Slovaka zavrit.

  10. tomuhle se říká meister stich klobouk dolu před panem Kubíčkem, je vidět že v internetovým marketingu je třída :-) musel jsem se smat pri přečtení poslední stránky z uložto…

Comments are closed.