Máte magazín, ale chybí inspirace na články?

Občas se stane, že nevíte o čem psát, ale víte že by jste měli. V takovém případě máte v záloze různé RSS zdroje, Twitter, Google news a diskuzní fóra. Pokud ale tohle vše selže, což se stává občas hlavně o víkendu bývá to problém. Sice vždy můžete vymyslet imaginární příběh, který v případě problému svedete na brigádníka, ale riskujete negativní odezvu, která renomé vašeho magazínu moc neprospěje.

Dneska vám předvedu jeden nový způsob jak se dostat k informacím. Budete ale potřebovat mít Google účet.

S tipy na článek vám pomůže Content Idea Generator V2. Aby jste jej mohli používat musíte se přihlásit (na stránce vpravo nahoře). Pak v záložce File dejte Make a copy. Nějak svoji kopii pojmenujte, anebo nechte původní jméno. Do pole B3 vložte klíčové slovo. Po pár vteřinách vyhledávání získáte tipů na článek víc než dost. Je pravda, že na česká klíčová slova zrovna aktuálních článků není nijak extra, ale v momentě kdy dojdou nápady není problém využít i pár týdnů staré téma.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “Máte magazín, ale chybí inspirace na články?”

  1. Zajímavý nástroj. Díky za něj.
    Proč používat česká KW? Raději originál z AJ a být s informací první v ČR než kopírovat kopii, ne?

  2. Díky :)

    Otázka úplně OT: nevíte, jak změnit jazyk v google docs? Vždycky mi tam naskočí němčina, i když zbytek Google (plusko, vyhledávač, atd) mám v češtině.

  3. Chcel by som sa spytat na autorske prava – textov i obrazkov. Otazka je hlavne na tych, ktori sa snazia svoj magazin budovat aspon trochu profesionalne a neodchytavat len nahodnych navstevnikov z vyhladavacov a pod.

    Ste nejak s webmi, od ktorych pouzivate text dohodnuti, ze to od nich beriete? Alebo staci napisat zdroj? Ten suhlas by sa mozno ziskat i dal, ale ked tyzdenne preberate niekolko desiatok clankov zakazdym z inych webov, to casovo dost narocne cakat, nez sa vyjadria. A tiez je mozne ze tie obrazky tiez len od niekoho nacierno prevzali, takze sa odpovede ani nedockate.

    To iste plati o obrazkoch, pouzivate pre svoje magaziny nejake free obrazky z flickru a inych, alebo natvrdo pouzijete obrazok, ktory sa vam hodi?

    Co si myslite o lupa.cz, tyinternety.cz alebo napriklad o designmagazin.cz, myslite ze maju vyslovene povolenie preberat clanky a obrazky z webov, od ktorych ich preberaju?

  4. A není lepší mít dopředu vypsaný seznam témat aby se dodržela koncepce magazínu než nahodile něco hledat?

Comments are closed.