Vyfoť .info a vyhraj

Společnost Afilias, která stojí za projektem domény .info, vyhlásila zajímavou soutěž – 2012 .INFO Spotting Contest. V krátkosti jde o to vyfotit zajímavou reklamu, jejíž součástí bude internetová adresa na .info doméně. Fotografii pak musíte poslat na email infospot@afilias.info anebo facebookovou stránku facebook.com/dotINFO. Dva výherci pak získají Lytro Cameru (8 GB) v hodnotě 400 USD.

Hodnotit se bude zvláště jak doména do reklamy dobře zapadá. Prostě jak využívá právě TLD .info v samotném sdělení pro cílovou skupinu. Teď když nastává období prázdnin je, podle společnosti Afilias, ideální doba na takovouto soutěž. Jednu takovou ukázkovou fotografii si můžete prohlédnou zde.

Osobně mi to přijde jako super akce na podporu domény. V podstatě jsou domény určitý druh obchodního artiklu, kde je silná konkurence. .info domény musí zápasit s národními doménami a nejsilnějším hráčem na trhu .com. Vsází tak na sdělení .info. Možná se i připravuje na příchod sTLD, mezi kterými se pro běžné uživatele internetu ztratí.

V současné době je registrováno údajně kolem 8 milionů .info. Zvláště kvůli velice levné registraci má zřejmě slušnou úmrtnost. Možná i to renew by mohlo zlevnit. Registrace do 3 USD a prodloužení do 5 USD už by bylo zajímavé.

Ale aby jsem se vrátil k soutěži. Pokud používáte na propagaci .info doménu a máte i nějakou tu hezkou reklamu, může tato soutěž posloužit i jako slušná virální reklama. Celkem levné by bylo udělat logo na tričko a najmout nějakou prsatici ať se jde proběhnout s tričkem v dešti :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “Vyfoť .info a vyhraj”

  1. Poslední dobou mi příjde, že vtipných či zajímavých soutěží je poměrně málo. Tak aspoň díky za tuto doménovou soutěž. Jen ta výhra mohla být lepší.

Comments are closed.