Přepočet Google Page Rank

Dnes doporučuju znovu přeměřit pozice. Byl totiž přepočet Google Page Rank a po něm se většinou mění přísun lidí z vyhledávání. Pár dní to tedy bude hezky hopsat než se to usadí.

Tak co přiznejte se, povedlo se někomu ukořistit 6tku? Anebo podobně jako já se stále držíte na stejných číslech? Můj osobní rekord byla 5ka. Větší jsem nezískal.

Teď jsem pro zajímavost koukl na můj Twitter profil a dostal GPR 4, čímž se dostal nad můj blog :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

33 Replies to “Přepočet Google Page Rank”

  1. Nerozumiem tomu ale pravdepodobne update ešte neprebehol. Minimálne ja som žiadny ale ozaj žiadny rozdiel nepostrehol :(

  2. Na twitteru mám taky hezké ranky, 1x čtyřku a dvakrát trojku. Zajímalo by mně, kolik tomu dodají odkazy uvnitř twitteru (počet followerů) a kolik odkazy na webech.

    A ještě jednou mně google překvapil, když dal novému webu rank 2, ještě než si ho všimnul seznam.

    1. Fabulator: to rankování nových webů mě celkem překvapuje. Člověk dnes netuší na jakém listu se jaká doména kdy nacházela :)

  3. Po poledni jsem se dívala a jeden web se posunul ze 2 na 3 a další z 0 na 2. Některé zaparkované domény dostaly 0 místo -.
    Osobní rekord je 6ka. Ale S-rank ;-)

  4. Ziadne zmeny, len par posunov o jedno hore ci dole. Na pr6 uz hodne dlho cakam a stale nie a nie. Ale ak sa cez prazdniny tomu zacnem venovat, tak hadam nieco padne :)

  5. sakra tak 2 weby z PR3 na PR2 a jedna doména na který mě z ničeho nic vyskočil PR na 3 spadla zase na 0 no nic no :(

  6. ještě teda doplním že to bude asi tím že původní majitel měl reklamu na ty 2 weby z 20 tisíc stránek svých webů a pak to odstranil aspoň že tam zůstala ta dvojka a ještě u několika nových vyskočilo z 0 na 1

  7. Hm spis mi to padlo z 4 na 3. Jednou to vylezlo z 4 na 5. Nove weby povylezly na 1-2. Uvidime co to udela s navstevnosti.

  8. Tak já jsem na svých webech nezaznamenal žádnou změnu GPR, co se pohybů v SERP týče uvidíme po týdnu…

  9. Hlasím zvýšení téměř na všech projektech, pár se jich posunulo na GPR4 žádná 5ka. Jinak ten twitter mě nikdy nenapadlo měřit:). Plaváček má 5ku, já jen 3:)

  10. Stare weby zustaly na svem, nove poskocily vetsinou na 2, obcas neco na 3, pokles zadny :-)

  11. no PR-6 to uz je vyssi liga
    ale fascinuji me jak to google strili u novych webu, zaparkovana stranka a sup je tam dvojka nebo trojka, dostat se na ctyrku taky neni zadna veda, ale vys mi to nak neleze a neleze :)

  12. Neznáte někdo nějaký web kde lze zjistit pagerank a srank u vícero domén najednou ? ( xrank.cz bohuzel nefunguje )
    díky

  13. Zajímavé… během posledních týdnů se přísun uživatelů z google zdvojnásobil a při tom mi klesl page rank… jsem smutný a zmatený. :)

  14. posuny nahoru o jednotky
    nicmene moje nej byla PR7 (ale je to jiz cca sedm let)
    nyni nejake PR6

  15. Blog ostal na 3ke – osobný rekord. @bertik aj ja som od google dostal “štartovný” PR =D ale zas u zaparkovanej domény nevidím dôvod dávať 2,3 :/ Sňáď sa podarí 4 ak to pekne prelinkujem s člankami a budem často aktualizovať.

  16. Ranky se nepohly nikde, ale na dvou webech se v posledním týdnu zřetelně zvedla návštěvnost. Na jednom dokonce skoro o 70%.

Comments are closed.