F*uckBook.net prodáno za 100K USD

Doména F*uckBook.net se prodala za velice úctyhodných 100K USD. Což je dost i na lepší .net doménu. Přemýšlím proč dal za ní kupec takový balík peněz. Jen pro zajímavost CreditCard.net se prodala za 138K USD a Cars.net za 170K USD.

Na .com variantě jede adult seznamka s alexa rankem 22K. Dále je tu fkbook.net s 600K. K oběma by mohla být typo doménou. Na druhou stranu F*uckBook.net má alexa rank jen 3,48M. To na 100K USD rozhodně není.

Na několika diskuzích jsem zahlédl názor, že doménu mohl koupit vlastník .com varianty na posílení brandu. Třeba na ní udělá sociální síť.

No uvidíme co se na doméně objeví.

[poll id=”151″]


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “F*uckBook.net prodáno za 100K USD”

  1. A*dult bizu je hodně peněz, a pokud má kupec obsah, tak to bude mít poměrně rychle zpět. Pro posílení brandu, nebyl by to špatný tah. Píše se o tom hodně. Osobně si myslím, že se na tom dá vydělat více než na CreditCard.net

  2. Njn,pokaždé nejde jen o Alexu :-)
    Ale občas jsou za některé ty sumy těžko pochopitelné.

  3. 100k xO to musí byť riadny biznis keď je niekto ochotný do toho investovať.. Veď stačí Tu sú 10 dievčať v blízkosti 20km od Bratislava, alebo nástenka ako na facebooku s profilom nejakej nahej dievčiny s thumbnail obrázkami – a potom už len: budeš platiť kreditkou? :)) xD

  4. tipoval by som ze nakupna cena u f*uckbook.net bola daleko nizsia ako u creditcard.net za ktoru Yinan zaplatil $35k. credicard bola investicia viac na istotu a celkovo to nejde porovnavat.

  5. Musím snad poprvé souhlasit s Otou. Vždycky předhazuješ Alexu, ale ta má vypovídající hodnotu blížící se 0, pokud se jedná o Alexu nad 100k např. Ty rozdíly v trafficu jsou tam pak propastný. Měl jsem domény bez alexy který těžce strčily do kapsy domény s alexou pod 3MIO např.

  6. Nechápu jak se někomu tahle doména může zaplatit normální formou.. podle mě v tom pak bude tuny SCAMu apod.. viz třeba takový ty s*e*x*lide.com apod….

    P.S.: vždy suprová anketa! :D :D

Comments are closed.