Seznam firem s.r.o. to zase zkouší na BFU

Doporučuji nastražit nastražit uši a zbystřit zrak. Společnost Seznam Firem s.r.o. zase zkouší rozesílat své zavádějící  “pseudofaktury”. Jsou to v podstatě návrhy na uzavření smlouvy, které na první pohled vypadají jako faktura. Pokud jí nedopatřením, resp. svou blbostí uhradíte tak jste s nimi uzavřeli smlouvu.

“pseudofaktura” vypadá následovně:

“Chyták” je napsán právě dole tím malým šedým písmem. Na druhé straně najdete samotnou smlouvu, kterou by jste uhrazením vlastně podepsali.

Takže se nenechte nachytat. Jediné co by jste získaly je “prezentace” v katalogu co má 6 indexovaných stránek v Google, 10 na Seznamu s nevalnou návštěvností odpovídající Alexa ranku 2,3M.

 

Více info


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

14 Replies to “Seznam firem s.r.o. to zase zkouší na BFU”

  1. Dobrý článok na upozornenie, koľkým webom to mohli poslať? :/ Síce je tam V prípade že nemáte o ponúkané služby záujem ponukú neplaťte, ďakujeme.. ale sivé na bielom a veľkosť písma tiež nie je hobviečo =D

  2. PASKVIL! Nechápu proč někdo zkouší vydělávat peníze tímhle způsobem a na dobro si tak pohřbít jméno.

  3. Vomlátit mu to o hlavu. Úspěch může mít imho u větších firem, které dostávají spoustu faktur a platí je hned jak přijdou ani neví za co jsou. Pro blbost se platí.

  4. Ke kamarádovi do firmy tahle nestoudnost taky přišla, navíc sem si všimnul, že zainvestovali i do pár billboardů podel dálnic, ještě nedávno byl sem tam nějaký k vidění na D1.

    Nejhorší je, že on se bohužel někdo sem tam asi chytne a těmhle, “legálním” podvodníkům naletí… . Množství BFU se totiž nechá ohromit “profesionálním” přístupem… .

  5. Pěkní čuráci, doufám, že se jim tenhle byznys časem vrátí jako nějaký zlo. Fakt mi nejde do hlavy, jak lidi, co vymýšlí toto, uvažují.

  6. Taky nám to došlo, je fakt průser, že spousta větších firem, kterým projde hromada takovejch faktur pod rukou, to zaplatěj a neřešej….

  7. Presne tak, na svk je podobna firma – firmdatabaze, stretavam sa s nou pomerne casto, okrem hromadneho rozosielania takychto “faktur” vacsim firmam, tie mensie aj telefonicky obvolavali a slubovali im prve miesta na googli ( pricom islo tiez len o reg. do ich katalogu ). Najhorsie natom je ze bfu je potom deformovany takymito ponukami a realna ppc kampan sa mu zda velmi draha, alebo vdaka negativnej skusenosti uz zaujem o reklamu nema..

  8. Přistálo i u nás. Naštěstí včas odhaleno. Umíte si ale představit, kolik sekretářek to prskne rovnou do účtárny?

  9. Taky nam to prislo do firmy, hned s tim pryc ho kose. Kamarad se na neco podobneho chytnul minuly rok a porad to resi s pravnikama…

  10. Já si myslím, že hlavní těžiště výdělků nebude v zaplacených fakturách, ale v práci spřátelených exekučních firem.

  11. Exekuční firma takovýto paskvil k vymáhání nepřevezme. Nevěřte tomu. Jde o zjevné oklamání, využití omylu druhé strany. Soud by nemohl exekuční výměr vydat ani náhodou.
    Mimochodem exekutor posuzuje to, co mu klient zadá a když vidí, že jde o blbost (tento příklad to je), tak sám takovou zakázku odmítne.

  12. tímto tvrzením si nejsem vůbec jistý, rozhodně doporučuji platit faktury, které využiji, na základě smluvního vztahu a neuhrazených faktur k vymáhání dojít může.

  13. Znepokojivý až zarážející je počet lidí, kteří se domnívají, když jim příjde do schránky nabídka služby, že byli podvedeni. Ano, žijeme ve zvláštní době, ve které fungují poštovní schránky do kterých se zpravidla vkládají dopisy a pak také různá obchodní psaní za účelem oslovování s určitou nabídkou, či službou.O žádný podvod se nejedná, podnikatelé byli osloveni, protože podnikají a nežijí v anonymitě ale ve svých provozovnách a sídlech, které každý dobrý živnostník chce zviditlenit za účelem zvýšení poptávky, s nabídkou zviditlenění na internetu.Nabídka je od slova nabízet, to znamená, že mohu s nabídkou služby souhlasit stejně tak nemusím, což na nabídce, nikoliv faktuře ale návrhu smlouvy je napsáno. Z logiky vychází, že za službu, kterou plním, chci zaplatit.

Comments are closed.