Prodané domény 23. – 29. ledna

Tento týden byl v porovnání s předchozími slabší. Nejdražší kousek ome.cz se prodal na subreg aukcích za 6550 CZK. Jednalo se o uživatelskou aukci. A využití? Dal by se na ní udělat nějaký generátor vizitek anebo životopisů, vyhledávač jmenovců či tvořič rodokmenů.

Druhé místo tento týden s cenou 1401 CZK získala 3dbyt.cz, která se prodala přes dAukce. Na rozdíl od předchozí domény, vybudování projektu nebude až tak levná záležitost. Umím si představit software pro interierové architekty anebo varianta street view pro prodávané byty. V každém případě to není na projekt co se dá splácat za týden. Hodně specifická doména. Spekulativní nákup, který se může vyplatit, anebo expirovat. Znáte to :)

Třetí místo opět dAukce. Jen o korunu levněji než předchozí doména, se prodala poznavacivylety.cz. Mnohostranné využití. Když se nepodaří spekulace, vždy se tam dá hodit blog či minisite. Anebo tam udělat katalog nevěstinců :)

Ok dost zábavy, přejdeme k tabulkám. Jsou tam všechny domény, co se prodaly alespoň za 500 CZK. Pokud víte o dalších potvrzených prodejích, tak je klidně napište do komentářů.

 

1. ome.cz 6550 Česky ICANN akreditováný registrátor domén
2. 3dbyt.cz 1401 dAukce.cz
3. poznavacivylety.cz 1400 dAukce.cz
4. 4store.cz 1300 dAukce.cz
5. hc-chrudim.cz 1109 Česky ICANN akreditováný registrátor domén
6. penezenky-kozene.cz 1108 Česky ICANN akreditováný registrátor domén
7. uverbezregistru.cz 1100 dAukce.cz
7. ut-series.cz 1100 dAukce.cz
7. dobrainvestice.cz 1000 Česky ICANN akreditováný registrátor domén
10. nevsedni-darky.cz 700 dAukce.cz

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

13 Replies to “Prodané domény 23. – 29. ledna”

  1. Webadresy: super napad, portal pro absolventy pomocnych skol ;)

  2. Nj, to jsou vidět ty nedostatky v češtině pro základní školu… “ome.cz” samozřejmě nejde použít, jako “about.me”, protože česky je to O MNĚ ;)

  3. Posunulo se nějak Subreg aukce ? Jaká je situace ,možnost Subregu jako zprostředkovatele ?

  4. Osobne mam pocit, ze na dAukce se domeny prodavaji dost pod cenou a celkove se tam malo kdy objevi opravdu zajimava domena. Na Webtrhu je kvalita domen o poznani lepsi, ale zase ty jejich pocatecni ceny jsou naopak zase dost prestreleny

    PS: Co si myslite napriklad o domene TopMobile.cz, na WebTrhu je za 8.000, je to hodne, nebo malo?

  5. Nebudu zastírat, že čeština nebyla můj nejoblíbenější předmět a nápad na službu “absolventy pomocnych skol” mě docela rozesmál :) Každopádně díky za upozornění!

  6. deimosxxx
    A o tom to je, kvalitnejsi domeny ti nikdo neda levně nebo od koruny.
    Jinak topmobile za 8tis. ja osobne bych za ni nedal ani 100,-
    topmobile je co? Nic. Mobile je neni cz slovo a celkove to zni strasne

  7. Ales:
    Me zase asociovalo Mobile jako Mobile.de. Pak by TopMobile.de byla dobra doména. Obecně si ale myslím, že v českých doménách panuji velké neshody,když jde o výslednou cenu. Já osobně nikdy nekoupím, za cenu,kterou bych sám prodával. Buď přeplatím nebo mám pocit, že to byl dobrý kauf (viz.moje portfolio domén). Třeba minulý týden sem vydražil LLM.cz a LLM.sk bylo i 10 minut po aukci ještě za reg fee.

  8. ome.cz také může být překlepovka pro oem.cz ale nevidim v tom žádný bližší potenciál.. ale mohl by to taky být Old Man Emu – podvozky :)

Comments are closed.