The Sims na facebooku budou mít konkurenci

Společnost Electronic Arts (EA) by si ráda ukousla z herního koláče i na Facebooku. Začínají se objevovat zprávy, že se chystá koupit PopCap Games, což je konkurent největšího a nejúspěšnějšího producenta social game Zynga. Vypadá to, že se ale schyluje k tak trochu větší válce. Zynga na to zareagovala koupí domény FamilyVillea prosakují informace o nové, ještě sociálnější Sims podobné hře.

A jak rychle dokáže Zynga vytvořit konkurenci? Těžko říct, vzhledem k tomu, že její hry jsou doslova zahlcované častými updaty, aby si udrželi stále své příznivce, by jsem se ani nedivil, kdybychom se nové hry dočkali už na podzim.

Toto je fakt hot news, dokonce je ještě stále volná doména familyville.co. Jen chci dodat, že Zynga o domény bojuje poměrně urputně, takže pokud do toho někdo půjdete tak to chce si krýt záda ;)

Familyville.cz je také volná, pokud by měl někdo zájem na ní vybudovat blog s novinkami. Na parking je k ničemu, ale ty novinky celkem ujdou. Jen ta záplava update od Zynga je doslova smrtící a bude to chtít někoho kdo to opravdu hraje a je ochotný tomu věnovat pár hodin týdně.

zdroje


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “The Sims na facebooku budou mít konkurenci”

  1. To podsouvání pohlaví je schválně? :)))
    “bude to chtít někoho kdo to opravdu hraje a je ochotná domu věnovat pár hodin týdně.”

Comments are closed.