Soutěž o .eu domény IX.

Vítejte u devátého kola soutěže o kód na .eu doménu, který lze uplatnit na stránkách czechia.com. Jako i minule se hraje o 10 kódů, které vyhraje deset nejrychleji odpovídajících. Soutěž končí dnes v 23:59. Odpovědi budou vyhodnoceny zítra.

Připraveni?

Papoušci Sheldon a Einstein přes weekend hledali nejpokrokovější slovo na světe. Takové které bude v jazyce lidí dokonalé a půjde z něj vytvořit doslova plejáda dalších slov. Prostě slovo, které by měli všichni uctívat. Po pár hodinách se nezaujatě shodli, že tímto dokonalým slovem je papoušek. Jenomže co by to bylo za dokonalé slovo, pokud z něj nepůjde vytvořit alespoň 10 dalších?

Vašim úkolem je dokázat dokonalost slova papoušek a to tak, že z jeho písmen vytvoříte 10 slov. Písmena se nesmí opakovat s výjimkou písmene p, které je ve slově 2x. Můžete použít kolik písmen chcete. Výsledné slovo však musí mít minimálně 4 písmena. Slovo musí být smysluplné (ne zkratka). Je dovoleno skloňování a časování. Slovo musí být v českém, anebo slovenském jazyce. Slovo nesmí být vulgární.

10 nejrychlejší dostane kód na .eu doménu zdarma. Pokud nebude 10 lidí s 10 slovy, vyhrají nejrychlejší s 9 slovy atd. Vyplatí se proto odeslat i výsledek s tolika slovy co vás napadnou. Nepodceňujte se! Tento úkol je velice obtížný a tak vyhrát můžete i s pár slovy.

Jako bonus získá člověk s největším počtem vymyšlených slov jeden kód na .eu doménu zdarma navíc.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

28 Replies to “Soutěž o .eu domény IX.”

  1. Kešu,špek,pouka,puška,kaše,okap,opak,šeku (3.pad šek),oušek(2.pad ouška),kopa,kupa,kouše..jeste tea pšouk a pošuk :D

    /Nudna skola

Comments are closed.