Megasleva na .cz domény

Česky ICANN akreditováný registrátor doménJak už jsem informoval dříve, od února zlevnila organizace CZ NIC českou národní doménu. Registrátoři na tuto zprávu zareagovali různě. Například společnost Wedos rozjela už v lednu akci, kdy prodávala .cz domény za únorové ceny. Popravdě čekal jsem co vymyslí subreg.cz. Majitel se tvářil dost tajemně a sliboval něco velkého…

Dneska jsem v diskuzi pod článkem našel dotaz ohledně zmiňované akce. Na stránkách subreg.cz není nic psané, takže jsem se musel trochu informovat, aby jsem zjistil, že megaslevu jsem měl celou dobu na očích, jen jsem jí jaksi neviděl. Subreg si pro nás připravil slevový kupón na .cz domény za 100 CZK (až na 100 použití)! A kde jej najdete? Musíte vyřešit lehkou tajenku na webfair.cz. Po skončení soutěže zde kupón zveřejním (ať majiteli nezkazím soutěž o hezké ceny). V současné době jsou tak .cz domény nejlevnější u subregu. Uvidíme co připraví ostatní registrátoři.

Aktualizace 22:17: kupón je WEBFAIRCZSTO


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

22 Replies to “Megasleva na .cz domény”

  1. Cena za domenu je nyní výborna, to uz je skoro za “nákupku”
    Jsem se Subregem vážně spokojen po všech stránkách.

    1. David: je to 40 CZK pod nákupkou. Subreg to dotuje z vlastního.

  2. Ma ten kupon aj nejaku obmedzenu platnost (casovu myslim)

  3. Teď to nechápu. Znamená to, že mohu registrovat domeny za 100,- Kč? Nebo potrebuji neco vylustit?

  4. Drago: tak to uz hej, skoda, ze aj na nasom trhu nie su takito podnikavci. My tu mame len krepy monopol a.k.a. sk-niČ

    Dik za tip a dakujem Subreg-u, idem mrknut, co by som mohol regnut.

  5. Opravdu? Neznam uplně presnou nakupku jen jsem tak+-střelil(snižovala se cena), zajímava informace. Nikde nevidim “akci” tudíž asi trvale dotovaná cena? Zvlastni. V kazdem pripadě je to pro zákaznika výborne.

  6. Davide, lajcky receno: cena 100,- je pouze s platnym kuponem, a kuponu je 100. Kupon je platny pouze pri platbe z kreditu a pro novou registraci .CZ domeny. Neni to tedy zadna akce abychom to meli uvedeny jako akcni cenu pro vsechny a ani zadna trvala cena ( je platna pouze pri zadani tohoto kuponu ).

  7. David: Nákupka je nově 140Kč => 168 s DPH
    subreg.CZ ji nabízí za 163Kč => s DPH

    A v akci s kupónem je za 100

  8. No podle ceníku nabízí subreg CZ doménu stále za 196 Kč/rok

  9. Rozumim, tu cenu s kuponem jsem nemyslel, zmatlo me to a myslel jsem ze standartni cena domeny na subregu je nyni -40kč pod nakupku. Ale to by na veskerych registr.domenach byl subreg -40,-/domena ztratny což je zase blbost.
    O -40kč vyjde domena s kuponem.

  10. Maki: predtim byla 197 bez DPH, ted to je 196 s DPH takze urcite ne “stale” :) Od 1.2 jsme zlevnovali o asi 30,-

  11. Teda, ste jak stádo. Hoděj vám slevu pár korun a hned vymejšlíte spekulace…. Když gigaserver měl 500 EU zdarma tak se o tom mlčelo. Jsem zvědavej kdo na těch CZ se slevou udělá kvalitní projekty.

  12. Tomáš: tak mi vysvetli preco asi po mesiaci odo mna pytali peniaze za tu .EU domenu, ktora mala byt akoze zadarmo?

    Nech nezavadzaju, nemam ich rad..

  13. Brozman: Protože jsi slovák co neumí česky. Bylo tam napsáno: EU zdarma hosting na zkoušku jeden měsíc. Jako co vše by si zadara nechtěl?

  14. Teda, upřímně řečeno jsem čekal něco lepšího, než že se podívám večer a zjistím, že proběhla nějaká párhodinová hurá akce… :(
    Michael Vavři: Díky za tip.

Comments are closed.