Zdroje informací

Pokud máte nějaké zajímavé zdroje na články o SEO, Linkbuildingu, doménách, monetizaci a hostingu napište je do diskuze. Klidně i twitter lidí/firem z oboru. Moje zdroje nějak poslední dobou “vyschly”. Dřív jsem měl za den přes RSS i 50 článků a stačilo vybrat ty nejlukrativnější, popřípadě přeložit do ČJ a hned bylo o čem diskutovat. Nevím jestli je to jen Vánocemi, anebo už lidi z oboru tolik nepíšou ale není kde brát inspiraci. Pokud tedy máte nějaké zajímavé zdroje informací budu za ně rozhodně vděčný.

Klidně do diskuze napište i nějaké selfpromo rád by jsem už konečně jednou za měsíc udělal recenzi na nejzajímavější články na CZ/SK scéně. Bouhžel nějak není moc z čeho vybírat :/


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

10 Replies to “Zdroje informací”

  1. Spíš všeci běhaj po městě a kupujou dárky z peněz za MFÁčka.

  2. V česku píšeš snad jenom ty a jsem i za to minimum nesmírně rád. Většina smysluplných článků je v angličtině. Koukni na blog Alexy – http://blog.alexa.com/ – zrovna ten první článek je hodně zajimavej, volalo mi kvuli tomu už několik lidí a ptalo se proč jim klesá alexa rank…

  3. A mozno je to aj tym, ze sa z toho stal velmi zaujimavy biznis a kazda zverejnena informacia pomaha konkurencii.

  4. Nikdo nic nového nepíše. Všichni čtou tenhle blog a čekají co nového se objeví:-))

  5. Taky to tady porad ctu a navstevuju i kdyz vubec nechapu proc:-), jinak me osobne se libi blogwar nebo nejuspesnejsi ale taky to s cetnostni clanku moc neprehaneji:)

  6. Když nepočítám Ataxo (H1) a Marka Prokopa, tak se v ČR nic neděje. Ale nejlepší zdroje jsou stejně EN – SeoMoz, Search Engine Land, Search Engine Journal apod.

Comments are closed.