Google si zapoměl registrovat doménu

Největší internetový vyhledávač na světě nedávno přišel s převratnou změnou, která má odrovnat jakoukoliv budoucí konkurenci. Instantní vyhledávání sice nesedne každému, ale rozhodně ukazuje jakým obrovským hardwarovým zázemí google disponuje. Ostatně do projektu bylo nalito poměrně hodně prostředků. O to více překvapí, že si google jaksi pozapomněl registrovat doménu googleinstant.com.

Google se tak musí pustit do souboje o doménu. Vzhledem k tomu, že má registrované poměrně velké množství TM a vyškolené právní oddělení dá se předem odhadnout výsledek. Ostatně i dříve byl google velice úspěšný v právních sporech ohledně zneužití jeho TM. Otázkou je jestli by nebylo jednodušší registrovat si doménu, ještě dříve než o něm tiskové oddělení vydá oficiální prohlášení.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

3 Replies to “Google si zapoměl registrovat doménu”

  1. Aspon tie .com by si naozaj mohli ustrazit, ostatne TLD su tony ktore parazituju na TM Googlu, napr. aj .sk domen je plno.

  2. Tak je to dosť blbé, že na to zabudli. Každopádne držím palce majiteľovi domény – bodaj by Google spor prehral (síce som fanúšik Google v niektorých veciach, no v niektorých ho zase neznášam, tak aspoň by mi to doprialo trochu škodoradosti :) )…

  3. Nemyslím si, že by to byla tak zajímavá doména a že by si jí G nechal jen tak vyfouknout. Tady jde podle mě o Branding a s tím nemá doména googleinstant nic společného.
    A jestli na ní bude nějaký příživník vydělávat, jistě jí G nějak zpracuje.

Comments are closed.