Nejdražší doména daukce za rok 2010 se prodala tento týden

Tento týden se zapíše do statistik daukce zlatým písmem. Aukce expirovaných domén totiž prodala svou zatím nejdražší doménu za rok 2010. Že se doména prodá za vyšší cenu jsem tuším, ale rozhodně jsem neodhadoval až takovou částku.

Pokud sledujete twitter 404m.com určitě už víte, že nejdražší doménou daukce za rok 2010 je lekarka.cz, která se po 87 příhozech vyšplhala na 68K CZK. Samotné aukce trvala hodinu a půl. Pak to druhý zájemce vzdal. A co cenného na doméně může vyrůst, že za ní nový majitel byl ochotný dát takovouto částku? Od seznamů lékařů na českém trhu, přes magazín o zdraví až po eshop. Opravdu těžko říct. Popravdě nový majitel má určitě už teď jasnou představu. No uvidíme.

Druhé místo získala doména superhracky.cz s cenou 5100 CZK. Bronzovou medaili uchvátila nejsleva.cz s částkou 2600 CZK. Takže nás asi čeká další slevová stránka. No konkurence rozhodně neuškodí.

Jako obvykle aktualizace záznamů v doménovém rejstříku bude hotová v průběhu dne.

[poll id=”86″]

Obsah příspěvku byl mírně poupraven. Nejdražší prodanou doménou na daukci je stále slon.cz s částkou 95K CZK.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

15 Replies to “Nejdražší doména daukce za rok 2010 se prodala tento týden”

  1. Taky jsem měl o doménu lékařka.cz zájem, ale nakonec se cena dostala trochu moc vysoko, tak jsem toho raději nechal. Osobně jsem na doméně chtěl rozjet kombinaci magazínu a online poradny. Ale jsem zvědav co na ní rozjede nový majitel…

  2. Pro neúspěšné zájemce o doménu tu mám více než adekvátní náhradu: lekarky.cz.

  3. Zajímavé
    Pro zajímavost – na http://www.werb.cz je právě v aukci Lekarky.cz – tak jsem zvědav, zda se to také ujme. Mě Lekarka.cz osobně tak cenná nepřipadá. Už jsem viděl hezčí kousky za menší peníze.
    Na spekulaci bych ji určitě za tyhle peníze nekoupil a myslím, že tento kupec ji také nekupoval s vidinou zisku z dalšího prodeje. Spíš na ní bude nějaký zajímavý projekt. To ale teprve uvidíme.

  4. Lekarka.cz za 68k CZK, Lekarky.cz za 50k CZK, je to aukce, zakladatel má právo si za ni účtovat takové peníze, ale neprodá. Jednotné číslo vypadá lépe, ale je to můj subjektivní názor…

  5. Ja mam lekarky.sk kto by chcel za 3000 kc piste.

  6. Osobne si myslim, ze se z toho vyklube dalsi projekt typu ulekare nebo ordinace cekajici na investora.

  7. Taky jsem si chvili prihazoval na lekarka.cz, limit jsem si nastavil na 50k a ten byl prekrocen. Lekarky.cz cenu na spekulaci podstatne nizsi – cca 5k. Ale pokud bych vlastnil jednotne cislo, tak bych mel o mnozne zajem a pravdepodobne bych byl ochoten dat i vic. Z toho plyne, zkus to nabidnout kupujicimu lekarka.cz.

  8. Nepotřebuji nutně prodat za čtyřcifernou nabídku. Na doméně běží web, který svojí úzkou příbuzností její cenu rozhodně nesnižuje. Když bude kupec chtít, určitě se najde.

  9. Drago: je chyba u mě nebo právě něco měníš a ty komentáře jsou tak rozházené? Firefox 3.6.12

    Whispere
    WebDeal.cz

Comments are closed.