500K .co domén

O raketovém startu .co domén určitě nikdo nepochyboval. Ostatně je tu velké množství .com důvodu s dostatečnou návštěvností ;)

Za méně jak dva měsíce se jejich počet dostal na bezmála půl milionů kusů. Doména .co se tak stala druhou doménou s tak rychlím startem. První je .eu, která se prý dostala po dvou měsících na 1,7M kusů.

Doménu .co registrují lidé prakticky ze všech koutů naší planety. Nejvíce jich je z USA, pak Anglie a teprve třetí je Kolumbie.

Na rozdíl od cointernet.co, která za .co stojí, si nemyslím, že by tento nárůst byl způsoben zájmem společností z celého světa být unikátní. Pokud se bavíme o využití nějaké příležitosti tak možná v tom, že konkurenci odčerpáme pravidelné návštěvníky tím, že využijeme typosquattingu. Na druhou stranu v typo doménách jsou velké peníze a kdo využil šance tak si teď může mnout ruce. Jen v top 100K alexa je více jak 57K důvodů k registraci .co domény.

PS: další soutěž, tentokrát o 4 flash disky bude zveřejněna v 18:30


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

3 Replies to “500K .co domén”

  1. Měl bys to dávat v jiném čase, nestíhám prostřeno.. :)

  2. Jn, třeba v 23:30, to už malé děti chodí spát a aspoň by zbylo na ty, kteří makají a nečtou co chvíla tvůj blog. Jinak měl by jsi si zde opravit čas u komentářů :-).

Comments are closed.