Youtube a placené filmy

Youtube, tedy spíše jeho majitel společnost Google vážně uvažuje o placených filmech, které by uživatel mohl sledovat právě prostřednictvím sítě Youtube. Podle neoficiálních zpráv by vše mohlo fungovat už koncem roku. Na vše je potřeba ovšem souhlas velkých hollywoodských studii. Za nějakých 5 USD by jste se tedy po dobu 48 hodin mohli dívat na vybraný film, který právě vyšel na DVD.

Když už jsme u těch drbů, prý by právě toto mělo být předchůdcem pro projekt Google TV.

Příchod placené služby není žádným překvapením. Většina zisků Google jde z reklam a nějaké zajištění v podobě placené služby by přišlo určitě vhod. Tady má například výhodu oproti google český seznam, který si za placené zápisy účtuje slušné peníze. Rozhodně by to bylo na delší diskuzi.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

10 Replies to “Youtube a placené filmy”

  1. Yahoo directory si tiez uctuje $299/rok, co je slusna palka, avsak kvalitny backlink pre yahoo. Myslim, ze “google directory” s podobnou funkcnostou by sa tiez uzivilo…

  2. Ono to funguje už dávno, ale tie filmy, ktoré tam sú by som zaradil k druhoradým, respektíve B-čkovým. Google teraz rokuje s veľkými štúdiami ako je Warner Bros, 21th century a podobne, aby svoje filmy pridali a myslím, že z toho budú prosperovať všetky strany, teda diváci, vydavatelia a aj poskytovatel (google).

  3. Whispere: ono, testerov len tak Google nebude platit. pre tych ludi je cest, ze vobec nieco take by mohli pre Google robit. a mas tam chybu
    *kurvanevertevsemu@gmaIl.com

  4. Kuromaru: myslím že tá chyba je tam schválne :)

  5. Nechci vypadat jako socka, ale 5$ za zhlédnutí filmu je pořád hodně. Rapidshare account = 30 Kč / měsíc = 30 – 300GB.

  6. Kuromaru: Ty jsi to nepochopil, viď? :-) chudáci lidi jestli posílali nabídky, pokud vůbec někdo posílal… :-)

  7. controll: Stahování (nikoliv sdílení) multimédií je u nás legální. Tudíž stahování filmů z rapidshare je u nás legálně zdarma. V něčem ty zákony nejsou špatné :-)

Comments are closed.