UBP.com prodáno za 70K

Zrovna včera se mě někdo ptal jestli nemám echo o nějakých pěkných LLL.com dealech. Upřimně moc jsem to v poslední době nesledoval, takže jsem si na nic ani nevzpomněl. Ale zrovna dneska se objevila zpráva o úspěšném prodeji LLL.com domény přes sedo.com. Jedná se o doménu UBP.com a byla vydražena za částku 70K USD.

Pokud přemýšlíte co by mohla zkratka UBP znamenat tak k tomu vám pomůže nástroj acronymattic, který doporučuji všem domainerům uložit do oblíbených. Kromě hledače akronymů stojí za to se vždy i kouknout na wikipedii, protože zkratka nemusí být jen zkratkou, ale plnohodnotným názvem. Opravu by jste se divili kolik existuje různých podivně nazvaných hudebních skupin. Wikipedie nás u UBP přesměruje na Unbipentium, což je provizorní název zatím neobjeveného prvku, takž bude zřejmě přejmenován. Kromě využití akronymů a wikipedie rozhodně nepodceňujte google. Ten totiž často jako jediný spolehlivě odhalí v čem je cena zkratky.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “UBP.com prodáno za 70K”

  1. Koukal jsem, co mi na výraz UBP řekne Google a našlo mi to – UBP (Union Bancaire Privée) – Swiss Private Bank. Tak by to nemusela být tak špatná investice ;-)

Comments are closed.