Pár větších prodejů posledních dnů

V domainingu se točí pořád slušné peníze a za posledních pár dnů se prodalo pár kousků, které by rozhodně stáli za to zmínit. Přeci jen není nad to se inspirovat ;)

Mezi největší dealy poslední doby rozhodně patří doména Sofas.com, která se prodala za 231,500 USD. Celkem slušná částka za doménu v množném čísle. Ale jak jistě všichni tvůrci MFA a minisite dobře vědí, tak kromě financí se velké provize točí i v nábytku a různém příslušenství. Dokonce i u nás (například kancelářský nábytek i přes svou vysokou hledanost má prokliky u adsense nad 0,3 EUR, zahradní nábytek má sice jen nad 0,2 EUR ale za to ještě větší hledanost, na druhou stranu je teď sezóna)

Další pěkný kousek je CamRoulette.com s cenou 151K USD. Ačkoliv by se na první pohled mohlo zdát, že se jedná o hraní rulety přes kamerou, popřípadě o prodej věciček, které dokáží předpovídat kam padne kulička na ruletě, tak po menším pátrání jsem se dozvěděl, že jde o nový druh online zábavy. Principem je, že vás systém náhodně připojí k někomu a můžete si povídat. Něco jako náhodný člověk při chatování až na to, že na sebe vidíte. Zábava nabývá poměrně rychle na oblibě hlavně v Německu a Francii.

Pro fanoušky .eu domén tu mám zajímavou zprávu. Doména me.eu se prodala za 5,895 EUR. Je to v poslední době druhá nejdražší prodaná doména. Za posledních tuším 7 dní vede wasser.eu s cenou 9K EUR. Obě se prodali přes sedo.com.

Když už jsme v té Evropě, tak mě zaujal ještě prodej domény 4×4.co.uk za 35,5K USD. Celkem slušná cena za NLN doménu. I když v tomto případě se jedná samozřejmě o poměrně jasný a výstižný kousek.

No kromě domén, které mě zaujali mě také pár domén pobavilo. Například doména postup.com byla prodána za 10K GBP. Asi nejlepší deal českého slova na .com doméně co jsem kdy viděl :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

3 Replies to “Pár větších prodejů posledních dnů”

  1. Mozno sa postup.com neberie ako cesky keyword ale ako anglicky post up (fraza How to post up, a pod.)

  2. re Hry, proto asi dal drago na konec ten smajlik ;)

Comments are closed.