Před 133 dny jsem měl GPR 5

Nedávno jsem zde zveřejnil článek o tom jak získat tisíce odkazů pomocí různých ohodnocovačů stránek, resp. spíše s využitím služeb, které nasubmitují vaši URL do všech existujících i neexistujících ohodnocovačů automaticky. Když jsem včera procházel výsledky, tak jsem zaznamenal nárůst zhruba 200 backlinks (většina nofollow). Dopředu upozorňuji, že jsem použil i jiné automatické submitery, než ten jeden co je uvedený v článku. Co mě ale zaujalo je, že se přes odkazy dostalo i pár lidí. Normálně by mi to asi uteklo, ale občas sleduju odkud chodí US trafik a některé URL prostě uhodili do očí. Vtipné je, že si ta stránka pamatovala i historická data. Dozvěděl jsem se, že před 133 dny jsem měl prý ještě google page rank 5. Celkem divné, protože od května minulého roku (globální penalizace za directoglobal) se mi pagerank na většině webech nepohnul. Alespoň jsem si to myslel. Ale kdo ví jak to vlastně funguje. Spousta lidem se po půlroce google page rank vrátil. Možná jsem zase chvilku měl svou 5tku :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “Před 133 dny jsem měl GPR 5”

  1. No jo trosku zamrzi ted pad GPR. Ale stejne pro tento blog neni moc dulezity:), osobne jsem GPR5 nemel nikdy snad ho nekdy dosahnu alespon na kratkou dobu:)

  2. Zajímavé. Mě se u inblogu ještě pagerank nevrátil a to tam DG není již nejméně půl roku. Sice ranky nemají žádnou velkou váhu pro normální lidi, ale rozhodně se lepší kouká na pětku než na nulu :).

  3. Jestli myslis ziskani zpetnych odkazu podle clanku “Že by masivní linkbuilding zdarma?”, tak me to zatim nic neprineslo, ani jeden nemohu najit :-(

  4. Mohl by si zverejnit(pripadne poslat na mail) i ostatni submitery? Myslim, ze by to ocenili i ostatni :) Diky

  5. Zaujimave, prvykrat vidim svietit ine cislo ako je 0 pri hodnote GTPR.

    Gratulujem, postupne to bude mozno spominana 5ka. Teda ak sa dockame masoveho update-u.

Comments are closed.