Přišel mi dopis s modrým pruhem

Tak dneska mě překvapil dopis s modrým pruhem. Naštěstí žádné předvolání ani obíhání úřadů. Jednalo se o jakousi virální akci ODS. Odesilatelem byla firma U&WE Advertising s.r.o. Uvnitř byl propagační leták Občanské Demokratické Strany. Vypadá to, že někdo vycrawloval (nechci psát vytuneloval, protože v souvislosti s ODS by to mohlo být špatně pochopeno) databázi podnikatelů a pak jim rozeslal propagační letáky. Rozhodně se jedná o originální řešení to se musí uznat.

Ale to nejlepší teprve přijde když si přečtete:

Jste to právě vy, živnostníci a drobní podnikatelé, na nichž v době krize závisí sociální stabilita. A jste to zase vy, kdo brzo nasměřuje naší ekonomiku k prosperitě. ODS si to dobře uvědomuje. Proto stála, stojí a bude stát na vaší straně.

Páni, člověku hned stoupne ego když si to přečte. Najednou má pocit, že právě na něm závisí osud naší republiky a blaho národa. Trochu se při tom zasmějete a pak vám tak trochu dojde, že to je vlastně pravda. No možná by bylo na čase lidi více motivovat a ne odrazovat blbostma jako je nemožnost podat VIES formulář neelektronicky, registrovat se k DPH když Vám google vyplatí pár tisíc měsíčně. Vemte si jen kolik je dalšího papírování kvůli adsense. No škoda řečí. Jestli po nás chtějí soudruzi z jakékoliv strany, aby jsme se jim postarali o světlé zítřky tak ať nám k tomu připraví alespoň nějaké podmínky :(


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

15 Replies to “Přišel mi dopis s modrým pruhem”

  1. Naprosto výstižně napsáno. Plný souhlas… Já už se taky zase začínám “těšit”, co si zase vymyslí nového. Zřejmě se řídí heslem: Čím komplikovanější, tím lepší…

  2. Adresy živnostníků se nemusí shánět na webu, ale mohou být jednoduše a poměrně levně zakoupeny. Myslím, že databázi spravuje ČSÚ a všichni živnostníci stojí cca 20.000 Kč (a každý měsíc dostanete za pár set korun update).

  3. prostě papírový spam, měl by na to být stejný metr jako na emailový spam

  4. Mě zatím nic nepřišlo, zato sem dneska měl tu čest vidět komika Zemana při komediálním náboru nových klaunů. :-D

    Čím víc budeme muset papírovat, tím líp! To je přeci jasné. Peníze za nakoupený papír zvedne papírenské podniky z červených čísel a vetší byrokratická zátěž vytvoří nové pracovní místa státním úředníkům. Jak jinak chcete soudruzi přerozdělovat nechutné jmění vykořistěné z pracujícího a kvůli nám i nepracujícího lidu z nás podnikatelů – kapitalistických zazobanců a státokazů?

  5. Berlin: skoda, ze toto ti postarka neodfiltruje.

  6. Podle mne standartní situace. ODS rozesílá živnostníkům a podnikatelům, ČSSD zase rozdává letáky před sociálkou, že jim nenechají snížit p=odpory v nezaměstnanosti a sociální dávky. Prostě každá strana je zaměřena na jiný segment lidí…..

  7. Mě už to s politikama přestalo bavit. Kamarád mě oslovil s projektem http://www.vymentepolitiky.cz/, který se mi líbí naprosto s ním souhlasím a podpořím ho minimálně solidní reklamní kampaní na svých serverech. Kdo se chcete jakkoliv přidat, zapojit nebo jen projekt podpořit, třeba hláškou na blogu tak klidně do toho. Nejde o žádnou konkrétní politickou stranu, ani o určování politického smýšlení. Je to jen snaha říct lidem, že jít volit má smysl a že volení někoho jiného než trojkoalice ČSSD, ODS, Komunisti není vyhozený hlas.

  8. A co teprve, az prijde dopis s cervenym pruhem.. :)

  9. Také mi přišel letáček od ODS, odeslaný agenturou U&WE ADVERTISING s.r.o. Připojuji se k ostatním a všem doporučuji juknout na http://www.vymentepolitiky.cz/

    Pokud chcete změnu, třeba vám tyto stránky pomohou… Doufám že se změny někdy dočkáme…

  10. Maj chlapci asi nějak zastaralou databázi. Mě to přišlo včera, dnes manželce, ale ta již 4 nepodniká.

  11. Přišel mi rovněž dopis s modrým pruhem. Považuji za skandální, že politická strana si dovolí zneužívat databázi podnikatelů k podlé předvolební akci. Nejprve jsem chtěl podat trestní oznámení pro znužití této databáze ale pak jsem si uvědomil, že v tomto státě je používání nedemokratických totalitárních metod zřejmě běžná praxe. Po tomto excesu rozhodně ODS volit nebudu!!!

Comments are closed.