V golfu jsou přece peníze, to zná každý

Dneska jsem koukal na prodané domény na sedo a celkem mě překvapila cena za trojslovnou doménu Golfcoursesguide.com, která se vyšplhala na 62K USD. Musím uznat, že mě to celkem překvapilo, ale když jsem se o to podělil s pár lidma, tak mi přišla odpověď, že přece v golfu jsou peníze a to prý už všichni vědí. Takže nově jsem si přidal na seznam domén, které pravidelně testuju, pár dvouslovných golf domén. Zajímavé je, že jsou všechny zabrané a jejich majitelé je zřejmě jen tak nepustí i když u některých gTLD by se něco mohlo uvolnit. Ceny za PPC taky nejsou špatné. Na většinu jsou bidy  0,5 USD+ u českých dvouslovných keywordů. Na golfový víkend dokonce přes 1 USD. Možná by se uživilo i nějaké to MFAčko.

Hry na které je potřeba drahé vybavení nebo chcete lid luxusní hry patří všeobecně mezi minisites k dobrý kouskům alespoň v zahraničí. Podle mě by se u nás mohla nějaká sada minisites také pěkně uživit jen to chce dostatek tématických textů a pěkně prolinkovat mezi sebou, aby tam tekla nějaká ta šťáva. Něž by jsem se do toho ale pustil, chtělo by to projít vždy i nabídky affiliate různých eshopů či agentur, které zajišťují dané zprostředkovávání daného sportu. Pěkně to namixovat do nějakého site s portálovým vzhledem by mohlo fungovat. Jen by s tím bylo asi trochu práce. Na druhou stranu by se dali využít různé free templates, kterých je všude spousty a jsou většinou pro klasické minisites nepoužitelné.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “V golfu jsou přece peníze, to zná každý”

  1. Golf neni luxusni hra, je to i zabava pro stredni vrstvu a za par let budeme mit diky kampani v ČR 100 tisic golfistu (nyni 40 tisic). Vybaveni neni drahe, da poridit docela levne a vydrzi dlouho. Fee na hristich mimo prahu se daji poridit od 300 Kc, coz odpovida cene pri navsteve 3D kina. Samozrejme Karstejn o vikendu stoji 2 litry, ale to masaz v luxusnejším salonu taky.

Comments are closed.