LLL.info doména prodána za 15K EUR

Podle zprávy na domainnamereview.com byla prodána doména kpn.info za neuvěřitelných 15 tisíc euro. KPN je velká firma v oboru telekomunikace se sídlem v Nizozemsku. Jestli jde o spekulaci anebo si doménu přímo koupila firma jsem nezjistil v každém případě, když se to dobře překroutí tak fanoušci .info domén mohou slavit pěkný LLL.info úspěch :)

Z dlouhodobého hlediska jsou .info domény spíše v útlumu. Ani poslední zprávy ze 4tého kvartálu na sedo.com nenasvědčují tomu, že by tato doména nějak významně mohla ovlivnit rozpoložení sil ve světě. V alexa top 1 milion jich je jen 14890. Celkem by mě zajímalo kolik z toho je českých MFA.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

4 Replies to “LLL.info doména prodána za 15K EUR”

  1. Docela by mě zajímalo, kolik .info domén má český obsah. Většinou, když narazím na .info, je tam buď čeština, nebo parking.

  2. Spis by bylo zajimave, kolik z tech .info co obsah maji jsou MFA a kolik seriozni web. Idealne trendove za posledni 2-3roky.

    Osobne si myslim (ale nemam hmatatelnou statistiku), ze pomer se v posledni dobe posouva silne ve prospech MFA, coz me osobne motivuje se .info spise zbavovat.

  3. nevidím důvod se zbavovat .info domén, jen proto, že na tom dělá někdo MFA. To je jakoby se někdo zbavoval .com domén, protože jich je takřka polovina zaparkovaná…

  4. Bacon: to je proto, ze pouzivas Seznam nebo CESKY Google.

Comments are closed.