Štastné a veselé Vánoce

Tak nám slaví 404m.com už druhé Vánoce. Páni to ten čas ale letí. V každém případě jsem chtěl popřát nejen všem čtenářům 404m.com hezké Vánoce a příjemné prožití svátků. Ať najdete pod stromečkem to co si přejete :)

Dneska ráno mě napaslo, že by jsem vám všem mohl dát nějaký dárek. Na nějakou soutěž už je trochu pozdě, takže jsem prohrabal skripty na disku a vybral z nich pár kousků, které by se mohli hodit.

PHP třída na generování a vyhodnocování testů a kvízů – Jedná se o jednoduchou třídu, kterou jsem před několika lety naprogramoval pro jeden projekt, co už dnes není. Jelikož se různé kvízy a testy opět dostávají do popředí i díky facebooku, mohla by se někomu hodit. Implementace je dost jednoduchá – ukázka je přímo pod samotnou třídou v souboru test.php.

Hromadný test fake google page ranku – jedná se o skript, který je na cybersquatting.cz, až na to, že má povolený limit až 100 testů fake page ranku. Pokud to někomu nestačí může si upravit hodnotu prakticky na neomezeno, jen pak doporučuji přidat i parametr pro delší chod skriptu. Tento test mě osobně zatím vždy fungoval. Setkal sem se, ale s případem jedné .sk domény, kdy byla vyhodnocena jako fake, ale page rank jí po přepočtu zůstal. Takže funguje na 100% u všeho mimo .sk domén :)

Zjišťovač pozice na seznamu – Je to taková rychlosplácanina, kterou jsem si udělal, protože mě nebavilo pořád hledat kde se právě válí moje minisite na určitá klíčová slova. Zadáte slovní spojení + url (stačí jen doména.tld) a prohledá to top 100 výsledků. Pokud to chcete používat nějak víc, tak skript bude potřebovat doupravit diakritiku atd. Na letmé zjišťování mě osobně ale stačil.

Takže to byly moje dárečky pro vás, na příště zkusím vymyslet nějakou soutěž. Teď jdu vypadnout od počítače a nasávat vánoční atmosféru :)

Šťastné a veselé Vánoce všem :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

12 Replies to “Štastné a veselé Vánoce”

  1. Raději si na to udělám místo na disku, kdyby to smáznul po svátkách.

    Šťastné a Veselé
    a díky za scriptíky :)

  2. Dakujem za skriptiky.

    Stastne a vesele vianoce vsetkym :)

  3. Drago nemáš na tu babu tel. číslo? Nejlépe soukromé, ale privátní linkou nepohrdnu :).

  4. Tak tak, stastne a vesele aj tebe. A thx za darceky :)

  5. Neviem preco, ale ziaden script mi nejak nefunguje…

    1. Miroslav: ještě před nahrátím jsem je zkoušel. Jsou to PHP skripty, takže je nutné mít nainstalovaný na počítači server anebo to nahrát na hosting. Stačí i freehosting .wz.cz.

Comments are closed.