EuroAdsense, pár dní poté

euro2Tak už to máme pár dní co jsem přešel z USD na EUR. Upřimně řečeno na AdSense jsem nikdy nevydělával nějaké závratné částky, spíše takové ty čísla, kde stačí, aby se jeden web dobře probudil do nového binárního dne a udělá třeba i 30% celých příjmů. Takže, že by jsem postřehl nějaká statisticky použitelní změny to se říct nedá. Za těch pár dnů nejlepší klik zatím 60 jůvrocentů tady na 404m.com. Jinak průměr u všech projetků (blogy, mfa, minisites) skoro 10 jůvrocentů. Porovnávat s minulým měsícem bouhžel nemůžu, protože jsem nahradil pár reklamních ploch, které dříve patřili jiným reklamním systémem adsense a tak se mi celkový zisk celkem hezky procentuálně zvedl. Nijak zvláště neutrpěla ani míra prokliku nebo eCPM stránky, takže by jsem řekl, že EuroAdsense opravdu bude jen kosmetický změna.

Na druhou stranu mám echo od pár developerů MFA a prý na finančních MFA byl zazanemnán celkem hezký nárůst, ale to by jsem spíše přisuzoval tomu, že banky začali lít peníze do předvánočních půjček. Tak nevím. U mě prostě jen kosmetická změna, nic víc.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “EuroAdsense, pár dní poté”

  1. No ja som zaznamenal vcelku pekny narast oproti zarobkom v USD. Ale moze mat nato vplyv aj vyvoj kurzu EUR -> USD. Prechod na EURo v adsense beriem ako pozitivny krok. (Nieje v tom pocitany financny sektor.)

  2. Dollaradsense jsem nezažil (registroval jsem se až době eura) ale jsem celkem spokojený. Výdělky jsou mnohem lepší, než jsem v € předpokládal. V USD jsem používal cizí adsense účet za provizi a byly tam výdělky mnohem nižší.

  3. Euroadsense je pro me mnohem lepsi nez $, a dokonce vydelky jeste stoupli…

  4. Český inzerent platí v korunách a to, jestli majitel webu inkasuje provizi v dolarech nebo eurech nemá na jeho rozpočet vliv. Čili není žádný logický důvod proto, aby člověk jen změnou měny provizí inkasoval více. Spíše to všechno souvisí s Vánoci a nalíváním peněz do reklam. Stejný pohyb nahoru by byl zřejmě i v dolarech.

Comments are closed.