Nepozornost je drahá sranda

Právě jsem zjistil, že jsem včera dal ke skenování stejný soubor jako předevčírem. Takže 8 hodin analýz robotů dělalo jedno a to samé. Přitom jsem jen zapoměl přejmenovat soubor z kterého se importují data. Moji bezchybní robůtci tak doplatili na chybu svého tvůrce. Takže nové pořekadlo zní: Když je program bez bugů v záloze je vždy obsluha, která nějaký ten bug vytvoří.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

6 Replies to “Nepozornost je drahá sranda”

  1. Tak to fakt zamrzí … mne sa pár krát stalo, že som nechtiac prepol záložku v FTP kliente a vymazal druhú stránku, pretože sa mi to celé zdali divné iné súbory … (samozrejme som mal zálohy)

  2. Drago nějak často “skenuješ”, to máš pro hand registrace domén nebo mfa?

    1. Staník: to je na zakázku, pro klienta co už platí paušál.

      Pro sebe už jen hledám hezké české keywordy + gTLD.

  3. Nepozornost je fakt drahá sranda. Pamatuji si jak jsem byl letos v dubnu v Bratislavě na tlumočení. Jednomu z mých klientů tam nefungovala mašina a potřebovali tlumočit technikovi při opravě. Nad strojem stáli 3 inženýři a říkali “ono to nefachčí”. Technik výrobce toho stroje sundal kryt hlavního rozvaděče a tam chyběl přívodní kabel. A tak povídá – jak by to mohlo fungovat, když tady není přívodní kabel do sítě? Na to jeden z inženýrů povídá -“volajaká sviňa to ukradla, ale to nepriekladajte”. Bylo to sice poměrně úsměvné, ale nikomu z těch 3 lidí nedošlo, že by problém mohl být způsoben ukradeným kabelem a že by se měli nejprve podívat do rozvaděče. Prostě se ho ani nenamáhali otevřít a rovnou zavolali toho technika. A ta sranda tu firmu vyšla na 9 000 Kč za překlad a dalších 50 tisíc je stál zbytečný výjezd toho technika.

Comments are closed.