Kde leží továrna na BFU?

interesting_catNapadlo vás někdy jak je možné, že některé vaše mfa nebo minisites, které se drží zhruba stejně mají pravidelný přísun lidí? Vždyť po čase by měla návštěvnost pozvolna upadat, protože i přes dobré pozice už nebude dostatek lidí, kteří MFA neznají a tudíž vědí, že tam nic nenajdou. Seznam dokonce používá screenshoty, které usnadňují zapamatovatelnost, takže pokud BFU nic na stránce nenajdou tak příště zákonitě zkusí něco jiného. Nebo je to snad jinak?

Odpověď A: BFU (Běžný Franta Uživatel) se evolvují v SFU (Standartní Franta Uživatel) jen velice pomalu nebo jen v minimu případů. BFU nejsou u počítače každý den a mají jen omezenou cache paměť. Jakmile se dostanou k počítači znovu jejich cache je vymazána a postupují pořád stejným způsobem.

Odpověď B: BFU nevidí v MFA stránku pro vydělávání peněz, ale pouze rozcestník na další stránky. Tudíž pořád volí stejnou cest (vyhledávají stejnou frázy na seznamu, dostanou se na stránku, kouknou co je nového, přejdou na další stránku – prokliknou adsense).

Odpověď C: Existuje konstantní přísun BFU, kteří se časem vlivem toho být cool přesouvají na google, ten jim už nepředhazuje tolik MFA. Ovšem tato terie je nedokonalá, protože pak by měla narůstat návštěvnost z google. Nebo BFU migrují z google jinam?

Odpověď D: Seznam vlastní továrnu na BFU. Díky čemuž je jedničkou na českém trhu a postupně likviduje google, přes MFA, jež indexuje.

Hmm, dost odpoledního alkoholu jde se do hospody, zítra až se proberu tak to smažu :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “Kde leží továrna na BFU?”

  1. Tiez myslim, ze dobry clanok, no ked sa nad tym zamyslis, zistis, ze je to ako s mortalitou a natalitou, nejaky clovek sa narodi, dalsi zomrie. V preklade – jeden bfu sa nevrati, no pride dalsi.

  2. Myslím, že to bude verianta D, už kvůli tomu, že Seznam chce dál dávat Googlu na prdel. :D

  3. viděl bych to na B, BFU nevnímají MFA jako nějaké zlo..jako někteří “z nás”

  4. tato otázka mně taky napadla, kdo pořád hledá ty fráze, opravdu se najde 1000 lidí denně,kteří hledají třeba pěstování rajčat, hledají to stale stejní lidi nebo je denně 1000 takových lidí?
    to samé pro návštěvy a klikače na adsense, nechápu jak muže mít někdo stabilní výdělek když je někdo třeba v první pětce, osobně si pamatuju který web byl na ho.no a který dobrý, tak přece nepujdu podpořit zas toho který se na tom snaží vyrýžovat. Asi jsem na BFU příliš náročný ale zároven právě ta blbost přínáší tolik chtěné dolary(eura)

Comments are closed.